Автор
Ива Петрова

Разделени или не: Светлана Гущерова разкрива цялата истина за мъжа си

Скандалните новини около раздялата на едно от най-колоритните семейства у нас - това на Светлана и Християн Гущерови, тресе със завидна сила интернет пространството през последните дни. Всичко за отношенията между двамата обаче ще стае ясно в петък, обяви самата Светлана.

Излишно е да припомняме, че дразгите между бившата плеймейтка и бизнесмена се превърнаха в абсолютен латиноамерикански сериал.

View post on Instagram
 

Всичко започна, след като лично блондинката разкри миналия четвъртък, че се развежда с милионерския наследник. Направи го в социалната мрежа. Минути по-късно обаче постът изчезна, за да се обясни на следващия ден в любов към Християн по повод рождения му ден.

Преди дни пък медиите гръмнаха с новината, че Гущеров отишъл до дома на съпругата си и тропал по вратата на дома ѝ. Това накарало Светлана да се обади на тел. 112. Пристигнала полиция, но и двамата не подали жалби, така че до задържане не се е стигнало.

Светлана викна полиция: Гущеров тропал по вратата ѝ, двамата са отново заедно
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Светлана викна полиция: Гущеров тропал по вратата ѝ, двамата са отново заедно

Автор Ева Григорова

След това плеймейтката изтри всичките си снимки с Християн. А вчера отново ги върна в профила си.

"В петък ще кажа цялата истина в 12 часа. Изчакайте", бе коментарът на Светлана пред "България Днес" на въпрос дали е заедно с Християн и какво се случва в уж щастливото семейство.

View post on Instagram