Автор
Ива Петрова

Безплатен обяд няма. Гущерова призова девойките: Не правете моята грешка

Малко след като съобщи, че в петък ще разкрие цялата истина за отношенията си със съпруга си Християн Гущерова, милионерската съпруга Светлана Гущерова сякаш нямаше търпение да го направи възможно по-скоро и отново изненада с поредна порция откровения, свързани с мъжа ѝ.

Това тя направи на стори в Инстаграм, в което разкрива детайли около разрива ѝ с Християн и в които смело изброява неволите си, наричайки го "измамник".

View post on Instagram
 

Без да си поплюва, бившата плеймейтка говори за бащата на четирите си деца като за измамник, обръщайки се към женската част от последователите си с педупреждение:

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит - никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви.

Разделени или не: Светлана Гущерова разкрива цялата истина за мъжа си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Разделени или не: Светлана Гущерова разкрива цялата истина за мъжа си

Автор Ива Петрова

Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа.

Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация.

Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."