Автор
Евелин Попадийна

Не ходи обувката, ходи Селин

Вече се излъчва филмът, посветен на Селин Дион – „Аз съм Селин Дион“. Той бързо набира популярност, а феновете, които са го гледали, коментират: „Има толкова много думи, които бихте могли да използвате, за да опишете този документален филм - суров, смел, искрен, вдъхновяващ, разкриващ, опустошителен, обнадеждаващ, мъчителен, трогателен и любящ, но въпреки това НИТО една от тези думи не отговаря на Селин или на документалния филм, защото е толкова много повече от всички тези неща…“, „Не много „звезди“ биха допуснали камерите толкова близо. Благодаря ти Селин, че беше толкова открита и честна!“.

Селин Дион
Селин Дион

В него Селин Дион е такава, каквато е в реалния живот, не се крие и не се срамува. В социалните мрежи излезе видео, част от филма, в което Селин говори за обувките.

„Когато момиче хареса обувки, тя прави така, че да ѝ станат“, обяснява певицата във видеото. И продължава: „Всеки път, когато вляза в магазин и ме питат „Кой номер ви е нужен?“, аз отговарям – „Не, Вие не разбирате. Какъв номер имате? Аз ще направя така, че да ми станат!“.

Звездата разказва, че е носила както два номера по-малки обувки, така и два номера по-големи и пояснява, че за нея няма никакво значение какъв размер са обувките… Ако ги харесва, ще ги носи!

През декември 2022 г. Селин Дион разкри, че е диагностицирана със синдрома на скованото лице. През 2023 г. тя сподели с феновете си: "Не съм победила болестта, тъй като тя все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще стане чудо и ще се намери начин да я излекуваме чрез научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с нея."

Селин Дион
Селин Дион
Болка, сълзи и никакъв шанс да контролира тялото си: Селин Дион, каквато не сме я виждали никога (Видео)
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

Болка, сълзи и никакъв шанс да контролира тялото си: Селин Дион, каквато не сме я виждали никога (Видео)

Автор Кристина Кирова