Автор
Антония Михайлова

5 женски навика, които привличат мъжете несъзнателно

Има качества, които не всеки представител на по-силния пол е в състояние да забележи и оцени в едно момиче. Но именно в тях се влюбват лудо истински достойните мъже.

Неопитните мъже гледат външния вид на жената. Тези, които могат да видят по-дълбоко, ценят детайлите и не се вслушват в мнението на мнозинството. За тях е важно това, което другият дори няма да види - фини и понякога странни поведенчески черти, които правят неговата избраница наистина специална. Ако мъж забележи едно от следните качества във вас, вие сте намерили човек, който е способен на истински чувства.

Искреност и спонтанност

Съществува мнение, че най-привлекателният тип жени за мъжете са студените и недостъпни кучки. Те умело манипулират, знаят как да симулират емоционални колебания, обичат фините игри и фалша.

Истинските, емоционално зрели мъже обаче предпочитат искреността и откритостта в поведението на дамата насреща си. В крайна сметка само това е един от пътищата за изграждане на здрави и хармонични отношения. Искрената жена не крие истинските си чувства, не се преструва и не търси лична полза, а е надеждна и отдадена.

Хумор и лекота на общуване

Искреният смях, дори понякога без причина, способността да виждаш положителното във всяка ситуация, умението да се радваш на малките неща са редки и ценни качества. Да си около такава жена повдига настроението на околните, а искреният смях е заразителен. А за партньор е наистина неустоима. Толкова е хубаво да виждаш ярък и цветен човек до себе си всеки ден.

Поглед в очите

Контактът с очите е мощен инструмент за въздействие; той влияе като хипноза. Не без основание се смята за един от видовете манипулация. Дългият зрителен контакт обикновено се възприема от мъжете като знак за интерес към тях. Така че, ако сте човек, който обича да гледа хората в очите, внимавайте - неволното задържане неволното на погледа ви подълго от обикновено може да бъде погрешно разбрано и да привлече вниманието на фен, който не ви интересува.

10 качества на жените, които привличат мъжете като магнит
НОВИНИ
Автор Христина Кирилова

10 качества на жените, които привличат мъжете като магнит

Автор Христина Кирилова

Малки жестове и изражения на лицето

Малките жестове играят също толкова важна роля за това как ви възприемат мъжете. По време на общуването те подсъзнателно следят всеки жест, усмивка, мимолетно движение... И могат да се влюбят в начина, по който си оправяте косата, нагласяте очилата или отпивате глътка кафе, виждайки в това искреност, финес и естественост. Основното нещо е да останете себе си. Естественото поведение ви прави наистина привлекателни.

Отношение към други хора и животни

Искреното приятелско отношение към другите също привлича мъжа. Жена, която е дружелюбна със сервитьори и продавачи, говори любезно за другите, обича деца и животни и не „върти очи“, когато нещо не ѝ харесва, кара мъжа да иска да се грижи за нея. Такава нежност трябва да се пази, защото няма много от нея на света!