Автор
Евелин Попадийна

8 признака, че сте жена от класа

Истинските жени излъчват особена красота, има специална енергия около тях и се отличават с харизма. Няма как да видиш истинска жена на улицата и да не я усетиш. Тези жени носят в себе си нещо много по-различно и магнетично от останалите. Ето кои са качествата на жената, която притежава класа:

Устойчивост и увереност
Жената с висока класа притежава устойчивост и увереност в себе си, има способността елегантно и с финес да се справя с трудностите.

Богат речник
Жените с класа имат познания в различни области, образовани са и умеят да водят разговор с различни хора.

Чар и вежливост
Добронамереността, чарът, вежливостта и дружелюбността на тези жени привличат вниманието на околните и ги предразполагат.

Freepik

Стил
Елегантни дрехи, аксесоари, хубава прическа и грим са част от стила на една жена, която се стреми към високи стандарти. Но най-важни са вкусът и мярката във всичко.

Уважение
Жените от класа са премерени в емоциите и реакциите си. Те са вежливи, дружелюбни и винаги подхождат с уважение към хората.

Отворени към света
Те приемат нови идеи, култури и традиции, имат високо културно ниво. Също така приемат всички хора, дори и различните.

Олеле! 3 неща, които издават, че жената е от село
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ива Петрова

Олеле! 3 неща, които издават, че жената е от село

Автор Ива Петрова

Етикет
Познаването на правилата и придържането към маниера на публични места и събития са важни аспекти на високата социална компетентност.

Самоусъвършенстване
Жената от класа се стреми към личностно развитие, усъвършенстване на умения и придобиване на нови. Тя не спира да се предизвиква и е съвсем наясно, че не знае всичко. Все пак само глупавите мислят, че няма какво повече да загубят.