Автор
Антония Михайлова

Колко са пораснали: Роналдо разтопи феновете с кадър от семейната почивка с любимата и петте си деца (Снимка)

Броени дни след края на европейското първенство по футбол в Германия Кристиано Роналдо се отдаде на лежерни дни в компанията на любимите си хора.

39-годишният футболист сподели очарователна снимка в Инстаграм, на която позира, заобиколен от дългогодишната си половинка Джорджина Родригес и петте си деца. Фотографията е направена по време на ваканцията на семейството в Саудитска Арабия.

View post on Instagram
 

"Моят живот", гласи текстът към фотоса, с който спортистът е озаглавил кадъра.

Докато Кристиано е заложил на класическата бяла тениска, жената на сърцето му е избрала розова рокля без презрамки. В обятията си е гушнала най-малката им дъщеря Бела, а другите малчугани гордо позират около звездния си баща.

View post on Instagram
 

Това не е единственият кадър, който влюбената двойка публикува от семейната си почивка. Те показаха в социалната мрежа и други снимки, с които разтопиха почитателите си, следящи с интерес споделените от тях моменти от личния им бляскав живот.

Джорджина и Кристиано се срещат през 2017 г., след като се запознават в магазина на Gucci, където Родригес по това време работи.

Джорджина Родригес се пусна по бански от почивката си с Кристиано Роналдо (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Джорджина Родригес се пусна по бански от почивката си с Кристиано Роналдо (снимки)

Автор Ева Григорова

Самата тя открехва леко вратата към романтичната им връзка в нейния сериал по Netflix "Аз съм Джорджина", в който казва:

"Кристиано е страхотен, той е много нормален човек. Мечтаех да имам чаровен принц до себе си и сега го имам."

View post on Instagram