Автор
Евелин Попадийна

Нов тренд в модата: Европейско лято

Всички инфлуенсъри са полудели по новата тенденция в облеклото – Европейско лято! Трендът започна в началото на сезона, когато социалните мрежи се напълниха с видеа, в които инфлуенсъри стягат багаж за Европа.

И държим да кажем, че не е нужно да обикаляте Европа, за да се обличате по този начин. Морският бряг и градските улици в България също са подходящо място да демонстрирате „Европейско лято“. Не е трудно да сглобите „европейски гардероб“, просто следвайте формулата и ще получите много феерични и красиви тоалети.

Представете си как би се облякла главната героиня в някой филм за ваканция в Италия. Романтични рокли, широки ризи, бермуди и изчистени топове, но с акцент. Например златни обеци или аксесоари с интересна текстура. Като материи заложете на лен, деним, тънка дантела и висококачествен памук.

„Европейския гардероб“ е комбинация от скъпи текстури и добра кройка. Визиите са едновременно женствени и удобни – подчертана фигурна, но в същото време се чувствате добре и ви е удобно. Да погледнем модните блогъри – те избират свободни рокли с цепки и красиви топове, ленени панталони с къси топове, а отгоре просто намятат широка риза – така хем са стилни и женствени, хем им е удобно.

Друга важна характеристика са цветовете. Колкото по-естествени са нюансите, толкова по-естествени изглеждат визиите. Няма да сбъркате, ако заложите на бяло, кремаво и шоколадово.

Да не забравяме и аксесоарите – слънчеви очила и сламена шапка. Слънчевите очила са задължителни през лятото, а шапката освен, че предпазва лицето от изгаряне, изглежда страхотно на снимки!

Бъдете смели: Тези принтове са тоталният хит на лято 2024
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Бъдете смели: Тези принтове са тоталният хит на лято 2024

Автор Евелин Попадийна