Автор
Теодор Муховски

Какво се случва: Шарън Стоун се върна с насинено око след ваканция в Турция

Любимата актриса на няколко поколения Шарън Стоун завърши почивката си в Турция със синина на окото. Снимка в социалните мрежи предизвика вълна от загриженост и подкрепа сред нейните почитатели.

View post on Instagram
 

В профила си в Instagram Шарън публикува снимка, на която доста ясно се вижда нараненото око. Под снимката тя написа: "Това пътуване се оказа доста трудно, но аз съм по-силна!". Тези думи отразяват непоколебимия дух на актрисата, която не позволява на инцидента да помрачи доброто ѝ настроение.

Феновете на Шарън веднага реагираха с окуражителни коментари. В отговор на множеството такива, актрисата сподели и видео, в което обясни какво точно се е случило.

View post on Instagram
 

Шарън Стоун разказа, че докато е била в банята на хотелската си стая в Турция през нощта, се е подхлъзнала и е ударила главата си в мраморния под, което довело до насиненото око. Актрисата увери своите последователи, че е добре, въпреки че нараняването изглежда сериозно. Тя намери време да благодари на позитивните и окуражаващи коментари.

Лятната почивка на актрисата в Турция беше част от по-голямата ѝ европейска обиколка. Преди да посети Турция, Шарън бе видяна във Франция и Италия. Тя присъства на филмовия фестивал в Таормина, Италия, където получи награда за цялостно творчество, а след това пътува до Кан и Рим.

Името Шарън Стоун веднага се свързва с емблематичната сцена от филма "Първичен инстинкт" от 1992 г., в който тя играе главната заподозряна за убийството на богата рок звезда, редом с Майкъл Дъглас. Но славата, която придружава излизането на филма, оставя актрисата неподготвена и дори я накарала да се страхува за живота си.

66-годишната Шарън Стоун се съблече по розов бански (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

66-годишната Шарън Стоун се съблече по розов бански (снимка)

Автор Ева Григорова