Автор
Теодор Муховски

Шарън Стоун: Бях наранена, че светът продължи напред без мен

Любимата актриса на няколко поколения - Шарън Стоун, призна, че е се чувства "наранена" от начина, по който развлекателната индустрия ѝ обърна гръб, след като сериозна здравословна криза прекъсна кариерата ѝ.

Актрисата и художничка беше напълно откровена, докато разказваше в предаването "Добро утро, Великобритания" за това, че си е взела почивка от Холивуд след инсулта и последвалия мозъчен кръвоизлив, които едва не я убиха през 2001 г.

"Истинската ми първа стъпка на възстановяване ми отне около седем години, а това е дълъг период от време, през който губиш инерцията си", разкри Стоун пред водещите Кейт Гарауей и Ед Болс.

Звездата добави, че пренасочването на вниманието ѝ към здравето е оказало огромно влияние върху кариерата ѝ, която през 90-те години на миналия век е била в подем с роли във филмите "Първичен инстинкт", "Казино" и др.

"След седем години вече не си актуален за времето си, обясни Стоун. "Същите хора, с които си работил, вече не са на власт."

"Всичко се променя и хората вече не се интересуват от този теб", продължи разпалено тя. "Това е все едно да се върнеш на старата си работа седем години по-късно. Няма значение дали си банкер, или продавач на коли. Седем години минават, не можеш просто да се върнеш на работа и да си мислиш, че нищо не се е променило."

Стоун признава: "Бях малко наранена, че светът продължи напред без мен", но каза, че вече "някак си е преодоляла това".

Тя също така разказа за живота с "невидимо увреждане" от мозъчната си травма, като отбеляза как "хората могат да ти помогнат, когато видят, че ходиш с патерици, но когато имаш малък проблем с мозъчната функция, никой не забелязва това".

За Стоун, която започна да рисува през годините след животозастрашаващия инсулт, е от ключово значение да остане креативна.

"Когато имам възможност да творя, независимо дали става дума за филм, или платно, се чувствам в стихията си и че всичко на света е наред", казва тя.

Картините на Стоун в момента са в центъра на две самостоятелни изложби в галерия. ""Шарън Стоун: Моят вечен провал" бе открита в Сан Франциско миналия месец, а с "Тотем", която продължава до юни в Берлин, тя дебютира в Европа.

Шарън Стоун на 66: Живея с едни и същи гърди цял живот
ЗВЕЗДИ
Автор Woman.bg

Шарън Стоун на 66: Живея с едни и същи гърди цял живот

Автор Woman.bg