Автор
Ева Григорова

И тя е човек: Шарън Стоун изнемогва финансово - продава луксозното си имение

Любимата холивудска актриса Шарън Стоун вече може да прави, каквото си пожелае, и да говори, каквото си иска, след десетилетия на върха на шоубизнеса. Сега 65-годишната звезда се оплака, че да бъдеш актриса е скъпа професия. 

"Твърде скъпо е да бъдеш известен", изповяда се Стоун пред InStyle. "Излизате на вечеря, има 15 души на масата и познайте кой получава сметката. Всеки път носят касова бележка със сума от 3000 долара", оплака се тя. 

Така например след премиерата на класиката “Първичен инстинкт” през 1992 г., Шарън живее на улица с обществен достъп и няма никаква охрана. Актрисата си спомня, че след процеса срещу О Джей Симпсън е била посетена от полицаи, които я уведомили, че се намира в опасност. Униформените посъветвали Стоун да се премести на по-безопасно място. 

"Намерете къща с висока ограда", казали те на актрисата, но домът, който купила и охраната, която наела да го пази ѝ струвала сериозна сума. 

Днес звездата е честна за финансовото си състояние: "Ще спечеля ли достатъчно пари, за да остана да живея там, където живея в момента. Вероятно не! Но децата ми ще напуснат дома и ще отидат в колеж, а аз ще продам голямата си луксозна къща и ще живея като нормален човек". 

Стоун е убедена, че ако това се случи, ще продължи да бъде същата самоуверена жена. "Ще продължа да творя! Имам какво още да направя!".

И звездите имат такива проблеми: Шарън Стоун сподели за ужасните си Tinder срещи и призна, че е била „почти като терапевт“ за някои от мъжете
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

И звездите имат такива проблеми: Шарън Стоун сподели за ужасните си Tinder срещи и призна, че е била „почти като терапевт“ за някои от мъжете

Автор Ева Григорова