Автор
Ева Григорова

66-годишната Шарън Стоун се съблече по розов бански (снимка)

Легендата на киното - красавицата Шарън Стоун винаги ще бъде един от вечните холивудски секссимволи. 66-годишната актриса продължава да е привлекателна и днес, въпреки напредналата си възраст. Тя не се поколеба да покаже снимка в личния си профил в Instаgram, на която позираше в розово бельо и явно умишлено беше застанала в същата поза, която я направи известна във филма "Първичен инстинкт“.

View post on Instagram
 

Лайковете под снимката непрестанно се увеличават, което означава, че хората определено ѝ симпатизират. Легендарната актриса има цели 3,9 милиона последователи в социалната мрежа.

Факт, който доказва, че феновете все още я харесват. Тя пък на свой ред е все така сексапилна и красива, макар че вече е на 66 години.

Шарън Стоун
Шарън Стоун

Шарън Стоун е актриса, манекенка и продуцент. Носителка на награди "Златен глобус“ и "Еми“, номинирана е за "Оскар“ и две награди "Сатурн“. Известни филми с нейно участие са "Полицейска академия 4“, "Над закона“, "Зов за завръщане“, "Първичен инстинкт“, "Последният екшън герой“, "Казино“, "Първичен инстинкт 2“, сериалите "Адвокатите“, "Закон и ред: Ню Йорк“ и други.

Шарън Стоун: Бях наранена, че светът продължи напред без мен
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Шарън Стоун: Бях наранена, че светът продължи напред без мен

Автор Теодор Муховски