Автор
Антония Михайлова

Аспектът на милионера в датата на раждане: Как да активирате паричната енергия в своя полза

Матрицата на съдбата е инструмент за самопознание, който въз основа на датата ви на раждане изчислява вашия потенциал, силни и слаби страни и ви показва как най-добре да взаимодействате с парите и в отношенията с хората.

Всяко число в матрицата, а това са числата на рождената ви дата, носи определени енергии, с които сте дошли на този свят. Те са ви дадени по право по рожение. Сред тях има парични енергии. Важно е да знаете за тях, за да ги активирате в своя полза.

Ирина Демидова - нумеролог, експерт на проекта TruMen Eva - психологическа социална мрежа за анонимна комуникация и подкрепа, ни разказва повече за това.

Квадрат на Питагор и видове финансова карма

Питагоровият квадрат (психоматрица) е психологически портрет на човек, който се съставя по дата на раждане. Това е популярно изчисление в нумерологията, съставено от древногръцкия философ и математик Питагор. Помага да се формира представа за вродените качества на човека, като сила на характера, енергия, интелигентност, способност за учене, физически труд, здравен потенциал, ниво на отговорност, късмет и др.

Квадратът на Питагор е квадрат от 9 клетки (3x3). Всеки отговаря на определено качество.

Възможно е да изчислите своя личен квадрат на Питагор на много тематични уебсайтове с помощта на безплатен калкулатор, но само нумеролог ще ви помогне да го дешифрирате правилно, като вземете предвид всички нюанси.

Така че, когато квадратът вече е съставен, можете да го анализирате, като погледнете какви числа присъстват там. Примери са представени по-долу. Три числа в матрицата отговарят за финансите - 4, 5 и 6.

Има ли магнит за пари: Вижте как работи Законът за привличането на богатство
ПО ЖЕНСКИ
Автор Елена Ангелова

Има ли магнит за пари: Вижте как работи Законът за привличането на богатство

Автор Елена Ангелова
Личен архив на експерта
Личен архив на експерта
Личен архив на експерта
Личен архив на експерта
Личен архив на експерта
Личен архив на експерта

Ако матрицата съдържа всички числа - 4,5 и 6

Ако матрицата съдържа всички числа, това показва кармата на просперитета. Човек отделя много време за осигуряване на семейството си, парите идват по-лесно. Въпреки това периодично могат да се появят повреди. Като цяло човек знае точно къде да отиде, за да направи пари. Работи с вътрешна радост и хармония. Осъзнава съдбата си.

Други значения

Във всеки квадрат има число + още едно - карма на богатството. Има достатъчно пари за всичко.

Във всеки квадрат има число + още две - луксозна карма.

Попълват се две числа в колоната - карма на среден доход. Човек знае как да планира и разпределя доходите. Страховете остават, но по-малко.

Едно квадратче в колоната е запълнено - карма на бедност. Човек разбира, че трябва да храни семейството си, но винаги търси работа заради парите. Може да откаже целта в името на финансовото благополучие. Има много страхове - да не загуби работата си, да остане без пари, за бъдещето. Спестява много или харчи много.

Няма числа - карма на бедността. Такъв човек не иска да работи, може да седне на врата си или разбира, че са необходими пари, но те се получават с голяма трудност. Може да работи там, където не ви харесва.

Чувствате, че сте в омагьосан кръг и ви се случват сходни събития? Разберете какво е кармичен цикъл и как да излезете от него!
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Чувствате, че сте в омагьосан кръг и ви се случват сходни събития? Разберете какво е кармичен цикъл и как да излезете от него!

Автор Ева Григорова

Случва се и кармата на богатството да излезе в числа, но да няма пари. Това може да се стане поради редица причини:

Човек не използва възможностите си (редица психологически причини - ниско самочувствие, несигурност, страхове, неспособност за справяне с трудности и неуспехи).

Културни причини (строги нагласи, съществуващи по отношение на парите в обществото), особено сред хората, родени преди 1962 г.

Но не се плашете или разстройвайте - тези, които са получили по-малко благоприятни енергии при раждането, могат и трябва да работят с това. Не се отказвайте, докато сме живи, можем да променим всичко.

Матрицата, с умел подход, винаги може да бъде хармонизирана, като по този начин подобри финансовото ви състояние.