Автор
Ева Григорова

Неделя Щонова и Атанас Месечков отпрашиха заедно към морето

Неделя Щонова и Атанас Месечков са заедно на лятна почивка и така доказват думите си, че са станали верни приятели покрай "Денсинг старс".

С двамата победители от формата са и техните деца, видя Hotnews.bg. Единствената дъщеря на лекарката - Лилия получи дипломата си за завършено средно образование веднага след края на "Денсинг старс" във Великобритания и предстои да учи висше също в чужбина. Месечков пък е с италианската си голяма фамилия. Съпругата му има две деца от предишния си брак, които вече са големи, но още почиват с нея. Наско и тя имат също две деца.

View post on Instagram
 

Да си припомним, че щерка му тази година ще бъде в първи клас. "Айлин ще учи в езиково училище с английски, който вече започна да учи в предучилищната", разказа той в интервю за Woman.bg веднага след края на предаването. Покрай него се запознава и с най-известната лекарка у нас, но днес двамата са много добри приятели.

View post on Instagram
 

"Тя е човек, който се занимава с отговорна и сериозна професия-не само с медицина, но и с журналистика. Затова бях сигурен, че тя ще е отдадена на процеса. И след края на формата, почти няма ден, в който да не сме се видели и това е най-хубавото. Приятелството, което създадохме в "Денсинг старс", ще продължи и занапред", зарече се през юни Месечков и както изглежда държи на думата си.

Неделя Щонова се възнагради със заслужена почивка след "Денсинг старс"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Неделя Щонова се възнагради със заслужена почивка след "Денсинг старс"

Автор Ева Григорова