Автор
Евелин Попадийна

Есенни тенденции 2024: от градината на баба до шик от 20-те

Лятото мина толкова бързо, че не разбрахме кога дойде време да си говорим за есенна мода. Е, да, есента чука на вратата, а дизайнерите и стилистите вече са определили тенденциите за сезона на падащите листа.

Съветваме ви да се подготвите с някои артикули, тъй като времето вече е непредвидливо и е напълно възможно есента да настъпи по-рано. Някои тенденции от миналата година се пренасят и през този сезон, но има и много свежи идеи, с които да си помогнете в изграждането на есенния гардероб. Разбира се, не е нужно да следвате всичко стъпка по стъпка, препоръчваме ви да останете верни на стила си и просто да добавите няколко модерни елемента.

Стил 20-те
Спокойно можете да заложите на рокля в стил 20-те. Не обръщайте гръб на пайетите, перата и всичко друго, което напомня на стила през това десетилетие. Позволете си да сте страхотни тази есен!

Олимпиада
Все пак сме в годината на Олимпиадата, можем да сме спортно облечени. Голяма част от световните марки направиха колекции, вдъхновени от Олимпийските игри, не се страхувайте да се облечете с нещо спортно. А и така ще „застреляте с един куршум два заека“ – ще сте модерни и ще ви е комфортно!

От градината на баба
Знаете, че през лятото мотивите с плодове, зеленчуци и цветя бяха на почит. Така остава и през есента! Тези принтове върху дрехите остават водеща тенденция, а и по този начин един вид възстановяваме връзката с природа.

Прозрачност
Правилно, прозрачните дрехи бяха хит през 90-те и 2000-та години, но се завръщат с пълна сила през есента на 2024 година. Точно тези дрехи ще са на върха на модните тенденции и всяко стилно момиче трябва да притежава такава дреха.

Женственост
Заложете на дрехи, които подчертават женствеността ви! Тази есен женствеността и сексуалността ще са на почит. Забравете за оувърсайз дрехите и изберете рокли, които подчертават извивките и прилепнали блузи. Бъдете женствени и отключете женската си енергия!

Минало и бъдеще в настоящето: колекция Prada есен-зима 2024/2025
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Минало и бъдеще в настоящето: колекция Prada есен-зима 2024/2025

Автор Пепа Попова - Пепита