Автор
Ива Петрова

От съдебната зала до райските плажове: Новият живот на Нана Гладуиш в Маями

Бившата водеща на "Съдебен спор" Нана Гладуиш е започнала нова глава в живота си отвъд океана. След успешната си кариера в българската телевизия, сега тя се е установила в Съединените щати, където се наслаждава на луксозен начин на живот.

"Благодарна съм за кариерата си, но този етап от живота ми е зад гърба ми. След всичко, което ми се случи, беше крайно време да забавя темпото и просто да се наслаждавам на удоволствията, които ми се предлагат. В крайна сметка живеем само веднъж, нали така?", споделила Нана пред близки, според информация от "Ретро".

View post on Instagram
 

Новият дом на Гладуиш се намира в престижния район Маями Бийч, на кратко разстояние от плажа. Имотът, който споделя със съпруга си Джонатан и сина си, тренираш професионално тенис, е истинско бижу. Въпреки че в медиите са се появявали снимки на къщата, Нана уверява, че реалността надминава очакванията.

"Нашата къща е доста по-хубава, голяма и модерна. Имаме всичко необходимо за комфортен и забавен живот, включително и място за гости", разкрива тя.

View post on Instagram
 

Освен луксозния дом в Маями, семейството притежава и пентхаус в Марбея, Испания - популярна дестинация сред елита. Апартаментът се отличава с впечатляваща гледка към морето и града.

Въпреки че е оставила зад гърба си кариерата на телевизионна водеща, Нана поддържа връзка с феновете си чрез социалните мрежи. Наскоро тя бе забелязана да се забавлява на яхта в Маями, демонстрирайки, че се наслаждава пълноценно на новия си живот.

View post on Instagram