Автор
Веселина Петрова

Джоли все още мечтае за прегръдките на този мъж. И това не е Брад Пит

Анджелина Джоли все още е влюбена в Колин Фарел, с когото имаше връзка преди 20 години, съобщава източник за In Touch Weekly.

Двамата се запознават на снимачната площадка на филма "Александър" през 2004 г., когато тя играе майка му. Имаше слухове, че са имали връзка. По това време Анджелина Джоли се възстановяваше от развода си с Били Боб Торнтън, а Колин Фарел се беше разделил с модела Ким Борденейв.

Сега Джоли, на 49, все още е привлечена от Фарел, на 48, казва източник: „Те бяха страхотна двойка, но моментът не беше подходящ и двамата имаха много да израстват. Тя е много впечатлена от работата му върху себе си и какъв човек е станал."

View post on Instagram
 

Това, което я впечатли най-много, беше какъв баща е станал ирландският актьор, казва вътрешният източник на изданието.

Фарел наскоро говори за 20-годишния си син Джеймс от Ким Борденейв, който беше диагностициран със синдром на Ангелман на двегодишна възраст - рядко неврологично заболяване което причинява умствена изостаналост.

Със сълзи на очи той разказа за успехите на сина си. Освен това той създаде фондация, която ще помага на семейства с деца със специални нужди: „Много е важно за Джеймс и за всички наши деца да чувстват, че са необходими, да чувстват, че са част от обществото“, подчерта изтомчникът.

View post on Instagram
 

Освен Джеймс, Фарел има и син Хенри, който се роди през 2009 г. Майка му е полската актриса Алисия Бахледа, с която актьорът се раздели през 2010 г.

За Джоли бащинските качества на мъжа са важни: тя все още се съди с бащата на децата си Брад Пит, а децата едно след друго се отказват фамилното му име.