Автор
Антония Михайлова

Коя е Инес де Рамон: Запознайте се с бляскавата любима на Брад Пит, която преди това бе омъжена за актьор от "Дневниците на вампира"

Брад Пит направи своя дебют на червения килим с много по-младата си приятелка на 81-вия филмов фестивал във Венеция в неделя. Но коя точно е Инес де Рамон?

31-годишната красавица е романтично обвързана с 60-годишния холивудски ас от края на 2022 г. Но Брад не е първият актьор, с когото тя е излизала. Месеци преди началото на романса си със звездата от "Боен клуб" Инес се раздели с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли.

Инес и Пол, който сега е на 42 години, се ожениха на скромна церемония през 2019 г. и успяха да запазят краткия си брачен живот далеч от светлините на прожекторите. През септември 2022 г. близък до двойката разкри в медийното пространство, че са се разделили от няколко месеца. Разводът им беше финализиран по-рано тази година.

Инес де Рамон и Пол Уесли
Инес де Рамон и Пол Уесли

Инес де Рамон е родена в Ню Джърси. Завършва университета в Женева през 2013 г. с бакалавърска степен по бизнес администрация.

В нейния LinkedIn от 2020 г. е отбелязано, че е търговски директор в компанията Anita Ko Jewelry, сред чиито клиенти са знаменитости като Кортни Кардашиян и Хейли Бийбър.

Брюнетката има силно присъствие в бижутерската индустрия - тя е работела и за други марки от сферата на скъпоценните украшения и мода като дизайнер на бижута, сред които Christie's и de Grisogono.

Инес е и полиглот, тъй като говори английски, испански, френски и немски. Известна е и с интереса си към уелнес, тъй като е сертифициран здравен треньор по интегративно хранене.

View post on Instagram
 

Публично за първи път в компанията на Брад Пит красавицата бе забелязана на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември 2022 г. А своя дебют на червения килим, както вече отбелязахме, звездната двойка направи преди броени дни на 81-вия филмов фестивал във Венеция, където двамата се появиха заедно с Джордж и Амал Клуни за първата официална прожекция на "Вълци единаци".

За грандиозното събитие Инес бе избрала изцяло бяла рокля с голо рамо и дължина до земята. Тоалетът Де Рамон бе комбинирала с чифт висящи обеци, квадратен златен клъч и токчета в металик цвят. Косата ѝ бе спусната, а лицето ѝ беше с мек грим и розови устни.

Що се отнася до звездния ѝ партньор, той се появи в костюм на Louis Vuitton, състоящ се от черно сако и панталони с широки крачоли. Ансамбълът беше допълнен от ботуши с квадратен връх, перлено копче на сакото и мрежеста блуза, през която бяха видими колиетата на Пит. 

Брад Пит и Инес де Рамон
Брад Пит и Инес де Рамон

Де Рамон се мести да живее с Брад в Лос Анджелис през февруари тази година и оттогава двамата са неразделни. Това е първата сериозна връзка на Пит след развода му с Анджелина Джоли.

От тогава до сега явно връзката между Инес и Брад е станала още по-силна, тъй като двамата прекараха лятото в Chateau Miraval - френската винарна, която актьорът някога споделяше бившата си съпруга Анджелина Джоли.

Покрай развода им звездата от "Вавилон" и 49-годишната актриса водят дългогодишна спорна битка, в центъра на която е имението.

Анджелина Джоли и Брад Пит
Анджелина Джоли и Брад Пит

През летния сезон, освен че се отби до езерото Комо в Италия, за да посети близките си приятели Джордж и Амал Клуни, Брад Пит намери време, което да прекара във винарната с любимата си Инас де Рамон, съобщи в петък Page Six. Според изданието той също така бе забелязан да кара мотоциклет в Исландия, където работи по предстоящия си филм F1.

Брад и бившата му съпруга - Анджелина Джоли, се ожениха именно на територията на обширния имот Chateau Miraval във френското село Correns през 2014 г., години след като вече живееха заедно.

Двамата имат шест деца - Мадокс (22 г.), Пакс (20 г.), Захара (19 г.), Шайло (18 г.) и близнаците Нокс и Вивиен (15 г.).

Горчивата съдебна битка на бившата двойка за замъка бе подновена в съда на 1 август, след като Джоли подаде нова молба. Те закупиха имението Correns във Франция за около 60 милиона долара през 2012 г., както писа по-рано People.

Джоли продаде своя дял през октомври 2021 г., което предизвика гнева на Брад. Пит твърди, че Анджелина е направила продажбата въпреки предишната им сделка, че никой няма да продава своя дял без одобрението на другия. Съгласно правни документи, получени от People през февруари 2022 г., актрисата от "Господарка на злото" продаде своята част на търг на Tenute del Mondo от производителя Stoli Group. На свой ред Пит твърди, че бившата инвестиционна компания на Джоли Nouvel е дължала на неговата компания Mondo Bongo правото на първи отказ.