Автор
Теодор Муховски

Само го вижте: Брад Пит си е правил лифтинг за 100 хил. паунда

60-годишната холивудска звезда Брад Пит изглежда, че не иска да остарява. Според експерти по пластична хирургия, през последните години актьорът си е направил лифтинг на лицето за шест цифрена сума.

Пит се появи на филмовия фестивал във Венеция вчера и изглеждаше елегантно в син костюм, бяла тениска и чифт слънчеви очила. Той официално потвърди връзката си с 34-годишната дизайнерка на бижута Инес де Рамон, когато двамата излязоха на червения килим, държейки се за ръце.

Както обикновено, холивудската звезда изглеждаше невероятно младолик и засили спекулациите, че в последно време си е правил корекции на лицето. По-рано тази година в TikTok се разпространиха слухове, според които тайната на младия външен вид на Брад била операция, струваща повече от 100 000 паунда.

Д-р Джони Бетеридж направи дисекция на две снимки на звездния актьор, направени с разлика от три години и заяви, че има „значителни“ промени. Той твърди, че с годините актьорът сякаш се подмладява - което е „иронично“, като се има предвид главната роля на Брад в „Любопитният случай с Бенджамин Бътън“ - филм за мъж, който остарява в обратна посока.

Пред The Mirror експертът по козметика д-р Арун Наранг разказва за признаците, които показват, че Брад е претърпял операция и казва, че „вероятно си е направил лифтинг“. Той обясни: „Сравнявайки последните му снимки със снимка отпреди няколко години, се вижда, че около устата и очите му има по-малко бръчки, отколкото на предишната снимка.

Лицевите линии не изчезват просто така и никакво количество овлажняващ крем не може да ги накара да изчезнат. Предупредителният знак е около ушите. Тези, които са си правили лифтинг на лицето, ще имат белег там, защото на това място кожата е изтеглена по-здраво. Пит има този белег, което ме убеждава, че си е направил тази операция.“

Експертът продължава: „Звездите често влизат в лекарския кабинет инкогнито, а болниците, които обслужват известни личности, полагат допълнителни усилия за запазване на личния им живот. На лекарите не е позволено да обсъждат здравословното състояние на пациентите си, така че нещата обикновено не изтичат в пресата. Лифтингът на лицето, какъвто вероятно е имал Брад Пит, отнема до четири седмици време за възстановяване, така че ако знаменитостите могат да останат насаме за около месец, те могат да си направят подобна операция, без никой да разбере.“

Пит никога не е признавал публично, че е лежал под ножа или че е имал някакви корекции.

„Брад наистина се грижи за себе си. Той не се опитва да изглежда по-млад, а изглежда като най-здравословната версия на себе си“, обяснява през 2020 г. д-р Костас Папагеоргиу, медицински директор на нюйоркската дерматологична група в уелнес клиника Harrods във Великобритания.

„Изглежда, че Брад също така е предпазвал лицето и шията си от слънцето, за да запази еластичността на кожата, възпалението и зачервяването.“ Експертът по дерматология продължава да размишлява как Брад изглежда е избягвал очевидната пластична хирургия, за да запази външния си вид на филмова звезда, като отбелязва, че лицето на актьора може да се похвали с „липса на ботокс или видими операции“.

По-рано миналата година друг експерт по красота заподозря, че Брад може би най-накрая се е поддал на иглата и си е направил няколко фини корекции след раздялата си през 2016 г. и последвалия развод с актрисата Анджелина Джоли.

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си

Автор Ева Григорова

„Изглежда, че Брад много фино е инвестирал в някои корекции, за да запази младежкия си вид. Днес той е намалил фините линии, а кожата му е по-свежа. Затова може би си е сложил ботокс, за да намали бръчките, а пилингът на лицето ще му помогне да подмлади кожата си“, казва пред FEMAIL Лора Кей, специалист по козметика и основател на Laura Kay London.

„Той също така би могъл да се съсредоточи върху определени области, включително шията, подбедриците и линията на косата, които са много забележими признаци на стареене - и с опитен специалист хората едва ли ще забележат разликата, но тя ще изглежда преобразяваща. Освен това той ще даде приоритет на режима за грижа за кожата с дневен и нощен крем, за да подпомогне хидратирането на повърхностните слоеве на кожата.“

На метри от Анджелина Джоли: Брад Пит за първи път излезе на червения килим с Инес де Рамон
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

На метри от Анджелина Джоли: Брад Пит за първи път излезе на червения килим с Инес де Рамон

Автор Антония Михайлова