Автор
Евелин Попадийна

Диетолог посочи основното правило за идеална фигура

Натали Рицо е един от най-влиятелните диетолози в Ню Йорк. Много холивудски знаменитости отслабват с помощта ѝ. За своите клиенти тя изготвя комплексни планове за отслабване. В същото време, според нея, основните правила за отслабване са прости и достъпни за всеки. Превърнете ги в навик и тогава резултатът няма да закъснее.

Според Рицо, при храненето трябва да има дисциплина. Не напразно всички сме научени от детството да се храним три пъти. Ако спазвате този режим, ще се чувствате сити през целия ден. Това ще ви предпази от преяждане и нездравословно похапване на сладкиши. Затова дори в най-натоварения ден не забравяйте да отделяте време за пълноценно хранене. Но дори и да имате нередовен дневен график - има изход.

В този случай, противно на стереотипите, трябва да спрете да гладувате и да започнете да се храните повече. Според диетолога, за здравословно отслабване трябва да се отървете от чувството за глад. За да направите това, трябва да си приготвите няколко ястия за деня наведнъж. Ако успеете да поддържате чувството за ситост през деня, е по-вероятно да избегнете нездравословното похапване на висококалорични храни. Диетологът предупреждава: „Това е единственият начин да се откажете от сладкото, ако искате да намалите кръвната захар“.

Според Натали не е лесно за клиентите ѝ да осъзнаят, че отслабването не е свързано с глад. NY Post цитира диетоложката: „Въпреки че калориите оказват влияние върху отслабването, ключът към отслабването е да не гладувате прекалено много“.

Тайната диета на Меган Маркъл, с която винаги е в топ форма
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Тайната диета на Меган Маркъл, с която винаги е в топ форма

Автор Евелин Попадийна