Автор
Теодор Муховски

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Погрижете се за приятелствата си, но не забравяйте и за семейството си. Положителната нагласа, която сте развили, се превръща във ваша сила.

Овен: Тази седмица е смесена, когато става въпрос за любовни въпроси. Тъй като романтичните отношения са бурни, важно е да знаете, че приятелите и съмишлениците ще са готови да ви насърчат и посъветват. Тяхната подкрепа ще бъде силен актив за вас, особено когато се сблъскате с трудности в любовния си живот. За самотните този период на несигурност може да доведе до нови връзки. Не се страхувайте от такива срещи, тъй като те могат да прераснат в нещо значимо.

Телец: Внимавайте да не се увлечете твърде много по любовните дела и да не забравите други си задължения, които трябва да бъдат свършени у дома. Една добра дума или няколко минути внимание могат да премахнат конфликтите. В средата на седмицата член на семейството ще ви даде съвет, който ще ви помогне да напреднете в любовния си живот. През уикенда можете да се отдадете на романтични сцени, без да се чувствате виновни. Погрижете се за приятелствата си, но не забравяйте и за семейството си.

Близнаци: Големите признания в любов са силна склонност, но тази седмица Вселената иска да обърнете внимание на детайлите. Не изпускайте от поглед малките моменти, когато мислите за големите. Преди уикенда ще откриете, че същността на интимността не е в шумните и суетни събития, а в тишината. Самотните представители на зодиакалния знак може да бъдат привлечени от драматични преживявания. В средата на седмицата Меркурий ще ви помогне да видите естетиката на простите разговори.

Рак: Любовният ви живот може да не върви много гладко през първите дни на седмицата, но с напредването ѝ нещата ще се подобрят. Първите дни и седмици може да са време на объркване и случайни несъгласия или поставяне под въпрос на решенията на другия човек. Но звездите са по-благоприятни с приближаването на уикенда и се наблюдава промяна в романтичните вибрации. Положителната нагласа, която сте развили, ще се превърне във ваша сила.

Лъв: През тази седмица звездните вибрации засилват емоциите ви и ви правят лесно обидчиви и избухливи. От съществено значение е да управлявате правилно този вид емоционално състояние. Социалният аспект може да се окаже доста голямо предизвикателство за самотните, защото лесно могат да бъдат изложени на риск. Бъдете предпазливи да не изтървете нещо или да не направите нещо, за което по-късно може да съжалявате, че сте направили или казали. Съобразявайте се с обстоятелствата, преди да вземете важни решения относно връзката.

Дева: През тази седмица Вселената ви насърчава да търсите любовта в обикновеното. Въпреки че може да очаквате някакви драматични действия, любовта най-вероятно ще разцъфти в малките неща в живота. Това, че сте под влиянието на Меркурий, ви прави по-възприемчиви и способни да откривате изкуството в простите неща в живота, като например разговорите. Една усмивка може да озари деня ви или думата на съседа да ви накара да се почувствате по-добре. Двойки, сега е моментът да оцените дълбочината на дългогодишното партньорство.

Везни: През тази седмица небето е в перфектна хармония и баланс, за да ви помогне да намерите някакъв ред в любовния си живот. Венера, планетата на любовта, оказва положително влияние върху Юпитер; това повишава способността ви да приемате и да прощавате. Старите познати и приятели ще се научат да се уважават взаимно и да бъдат щастливи заедно. Ако в последно време има някакви конфликти, те ще се облекчат, тъй като и вие, и партньорът ви ще се научите да преговаряте.

Скорпион: През тази седмица вие и вашият партньор ще бъдете в хармония и лесно ще се разбирате. Обикновените дейности ще станат по-специални и ще направят от ежедневните случки незабравими преживявания. Опитайте се да се възползвате от тази хармонична енергия, за да правите дейности, които и двамата харесвате. Независимо дали ще си останете у дома, или ще излезете навън, ще бъдете щастливи и любящи през цялото време, прекарано заедно.

Стрелец: Тази седмица сърцето ви желае да бъде с някого, който винаги ще ви подкрепя, но Вселената ви казва, че можете да останете сами. Колкото и хората да се нуждаят от любов и утеха, човек трябва да бъде силен и понякога да бъде сам. Занимавайте се с хобита или интереси, които ви доставят удоволствие и удовлетворение. Това не означава изключване на хората; става въпрос просто за умереност в степента на взаимодействие с другите.

Козирог: Тази седмица научете колко е ценно да получавате мнението на другите по отношение на любовта. Това е така, защото може да изпитвате сложни чувства. Не отлагайте да се свържете с близките си приятели и членове на семейството. Те могат да ви помогнат да се справите с емоциите си и да ви предложат различни гледни точки. Провеждайте сериозни дискусии, не прибързвайте с идеите и ги оставете да се развиват самостоятелно. Процесът на споделяне може да доведе до някои идеи, за които не сте се сетили.

Водолей: През тази седмица позициите на планетите откриват някои изненадващи възможности за романтика чрез познати връзки. В случай че сте самотни, не си затваряйте очите, защото член на семейството може да ви срещне с някой интересен човек. Този потенциален партньор може да е ваш приятел и да се интересува от същите неща, от които и вие, така че ще е лесно да разговаряте с него или нея. Отделете време, за да опознаете този човек самостоятелно.

Риби: Звездите предричат някои сътресения в романтичния ви живот през тази седмица. Роднина може да постъпи по начин, който да провокира конфликт или да ви накара да загубите самообладание. Човек трябва да остане спокоен по време на такива ситуации, тъй като те могат да бъдат стресиращи. Не действайте импулсивно, а запазете спокойствие, когато се справяте с него. Справянето с тази буря в семейството ви ще засили романтичните и семейните ви връзки. До края на седмицата ще бъдете в позитивно състояние на духа.

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.

Автор Антония Михайлова