Септември ви носи надежда, вдъхновение, положително обновление и духовно напътствие. След всички предизвикателства и турболенции, с които сте се сблъскали напоследък, идва време за спокойствие.

Ще усетите силен приток на оптимизъм. Ще успеете да се докоснете до вътрешната си мъдрост и ще получите яснота, чувство за цел и посока към бъдещето. Съдбата ви изпраща фар с ярка светлина, затова се доверете на процеса и имайте вяра в пътя, по който сте тръгнали.

Септември ще ви освободи от ограничения на хора, места или ситуации, които са ви потискали през летните месеци. Може да се откажете от вредни навици, нереалистични страхове или убеждения, които са ви пречели досега. Това може да се прояви във всеки аспект от живота ви, затова помислете добре къде е необходима промяна. Независимо дали е в емоционален, финансов, кариерен или личен план, намерете проблема и го неутрализирайте. Тази стъпка е от съществено значение за растежа ви, затова не се страхувайте да поемете пресметнати и добре обмислени рискове с началото на новия сезон.

Месецът ви носи мощна интелектуална енергия и прозрение. Ще се радвате на бистър и остър ум, лесен път към истината и много нови идеи. Скоро ще разберете, че заплетена ситуация или труден казус най-накрая намират своето решение, след като сте видели нещата от нова перспектива. Асо мечове ще посече объркването и ще ви поднесе дара на истината, независимо дали става въпрос за вътрешна реализация или външна комуникация.

Сега е идеалното време да се съсредоточите върху вземането на важни или дългосрочни решения, справяне с проблеми и поставяне на цели за есенния сезон. През септември ще бъдете надарени с емоционална дълбочина, богата фантазия и силна интуиция. Ще сте в унисон с чувствата си и те ще ви помогнат да изпълните най-съкровените желания на сърцето си.

Понякога ще бъдете капризни, придирчиви или колебливи в емоциите си, но за сметка на това ще се сдобиете с творческо вдъхновение и силна емпатия. Ще усещате чувствата на близките си на духовно ниво и ще знаете точно какво да кажете или направите, за да се почувстват по-добре. Пробвайте да изразите себе си с хобита, практически занимания или изкуство – това ще ви подейства терапевтично. Докоснете се до емоциите си през този месец, но внимавайте да не се отдалечите прекалено много от реалността и да се изгубите в мечти и розови облачета. 

@woman.bg Деви, септември ви носи мощна интелектуална енергия 🧠♍️ #taroskop #тароскоп #virgo #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Idyllic jazz bossa nova with piano and guitar(1298871) - TAKANORI ONDA