Автор
Ева Григорова

Кенсъл: Диона е аут от предстоящите награди за инфлуенсър на годината

Скандалната Диона, която бе номинирана за музикален инфлуенсър, няма да присъства на събитието. Предложението за номинацията ѝ бе свалено от страницата.

View post on Instagram
 

"Решението да бъде свалена номинацията на Диона бе мое, взех го, след като под поста с нея получих толкова много закани и обидни коментари, че преценихме, че на този етап е по-добре както за нас като организация, така и за нея, да не наливаме допълнително масло в огъня“, разясни пред "Телеграф" организаторът на „Инфлуенсър на годината“ Венелин Стефанов.

Той разкри, че е получил дори лични съобщения от много хора с обиди и квалификации, както по негов адрес като организатор, така и срещу Диона. Така се стигнало до решението тя да не бъде част от това събитие. Номинацията на певицата съвпада със скандалната реклама, която тя направи в профила си в интернет на енергийна напитка под формата на прах.

View post on Instagram
 

Конкурсът за инфлуенсъри се провежда за поредна година. Номинациите са за музика, телевизия, интернет, ютуб канал, ютуб поредица. Гласуването за победителя е продължило над един месец, а феновете сами избират кой да грабне наградата.

Събитието ще се проведе на 12 септември в Велико Търново и е с начален час 23.00. Водещи ще са Eva и Алпер Чочев.

След публичния линч: Диона изчезна
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

След публичния линч: Диона изчезна

Автор Ива Петрова