Автор
Антония Михайлова

Астролог разкри защо на 25 и 26 септември всяка жена ще има съдбовна среща с мъж

Всеки месец Луната се свързва с всички планети от Слънчевата система, което означава специални събития и ситуации в живота на всеки човек. Важно е да се следи позицията на Луната, когато тя влиза във връзка с диспозиращата планета на кармичния възел. Въпросът е, че на всеки две години възелът се променя, което означава, че планетата, която отговаря за изпълнението на кармата, също получава нова, споделя астрологът Юлия Лифанова.

През 2024 г. планетата-диспозитор на кармата е Марс, а всички негови аспекти са заредени със свещената мисия да запознае човечеството с нови преживявания. Тъй като Марс е класически владетел на мъжката енергия, той е този, който въвежда мъжете в живота на жените. Сливането на Марс с Луната е особено важно, тъй като тя работи като акцент на неговите функции, извеждайки неговите проявления на първо място.

В тази връзка астролозите са категорични, че през септември има два дни, когато активното включване на Марс ще повлияе трансформиращо върху живота на всеки човек и особено на жените. Това са 25 и 26 септември - дните съвпадат с периода на средните точки между затъмненията. Такива дни винаги носят „отпечатъците“ на Висшите сили - ще има нещо фатално, което ще се случи на тези дати.

Какви събития могат да се случат на 25 и 26 септември?

Голяма е вероятността да преживеете важна среща с мъж и този човек да бъде свързан с недвижими имоти, ресторантьорство и социална подкрепа.

Тъй като тези дати са между затъмненията, те могат буквално да пренапишат решенията, взети на 18 септември. Нужно е само да сте по-наблюдателни спрямо ситуациите, които се случват по време на самото затъмнение в Риби.

Марс определено ще събуди чувства, защото в Рак тази планета е в упадък, което означава, че може да даде умишлено доминиращо поведение, но от положителна страна е вероятен прилив на интуитивни прозрения, подчертава Лифанова. Вероятно на тези дати може да има напредък по въпроси, свързани с покупка или наем на жилище. Например с вас може да се свърже нов купувач.

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.

Автор Антония Михайлова

За кои зодии тези дати ще бъдат най-важни?Най-вече Марс в Рак ще повлияе на Везни и Овен, тъй като влиза в квадратен аспект към тези зодии. Това означава, че той ще принуди представителите на тези съзвездия да променят поведението си и да тренират волята си. Разбира се, падането на Марс винаги носи усещане за емоционална дестабилизация, така че може да доведе до прибързани решения.

Например, при Овен могат да се вземат резки решения по въпросите на местоживеенето, докато при Везни могат да се вземат драстични решения по въпроси, свързани с уволнение и преместване на ново място.