Автор
Ева Григорова

Анджелина Джоли така и не е простила на баща си Джон Войт, че е разбил сърцето на майка ѝ

Анджелина Джоли и баща ѝ Джон Войт имат бурни взаимоотношения от години насам.

Въпреки че актьорът напоследък говори по-открито за дъщеря си и внуците си, според източник Джоли все още не е забравила някои от греховете на Войт от миналото. Актрисата от "Мистър и мисис Смит" е родена през 1975 г. и е дъщеря на Войт и майка ѝ Марселин Бертран. През 1976 г. обаче родителите ѝ потвърждават раздялата си след изневярата на Войт.

"Тя така и не му е простила, че е разбил сърцето на майка ѝ", споделя вътрешен човек пред медиите. Бертран официално подава молба за развод през 1978 г., който е финализиран през 1980 г., но източникът разкрива, че Джоли се е чувствала пренебрегната от баща си след раздялата, тъй като той "излизал по купони и живеел живота, който искал", вместо да бъде до нея, докато тя расте.

Бащата и дъщерята оттогава преминават през периоди на спорадично отчуждение през годините, но напоследък Анджелина смята, че баща ѝ е прекрачил границата с това колко свободно говори за семейния ѝ живот и правните ѝ проблеми. "Анджелина трудно преглъща политическите възгледи на баща си, но истински се ядосва, когато той говори за децата ѝ, сякаш има вътрешна информация", добавя източникът. "Това я вбесява и доказва, че Джон е все същият егоцентричен човек, какъвто винаги е бил."

Тя била особено разстроена, когато той реши да коментира бурната ѝ раздяла и последвалата съдебна битка с бившия ѝ съпруг Брад Пит. Двамата са родители на Мадокс (23 г.), Пакс (21 г.), Захара (20 г.), Шайло (18 г.) и близнаците Нокс и Вивиен и са имали съдебни спорове по всевъзможни въпроси - от попечителство до собствеността върху общата им френска винарна през последните осем години.

"Надявам се да намерят начин да се помирят", каза 85-годишният актьор за Пит и Джоли в скорошно интервю. "Знаете ли, мисля, че децата се нуждаят от известна стабилност. Обичам децата и обичам дъщеря си. И искам Брад да се стегне и да направи това, което трябва да направи. Да сложи край на тази безсмислица."

Източникът споделя, че Джоли е намерила този конкретен коментар за "особено обиден". "Всичко, което Анджелина е направила, е да защити семейството си. Това омаловажава нейната позиция и травмата, през която е преминала", казва източникът. "Като се има предвид, че Джон е бил толкова отсъстващ родител, тя смята за иронично, че сега е толкова загрижен за децата ѝ."