Автор
Антония Михайлова

Космически хаос на хоризонта: Защо затъмнението през септември 2024 г. в Риби ни подлага на изпитания

Астрологът и таролог Юлия Лифанова обяснява защо първото затъмнение след 9 години в зодия Риби ще бъде трудно за много хора. По думите ѝ цунами от емоции ще обхване всички нас през септември - месец, който смело може да се нарече Месецът на тринадесетия петък. Бурите в душата на всеки човек ще бъдат толкова силни, че в крайна сметка ще засегнат онези дълбини на психиката, за които дори не сте подозирали.

Мнозина ще почувстват драматични и болезнени промени, но болката няма да е задължително свързана с реални събития от личния живот... Всички тези умствени трепети ще се зародят заради Голямата мутация, предизвикана от Висшите сили, за да прехвърлят човечеството на нови вибрационни честоти, обяснява Лифанова. Целта на Вселената до 2026 г. е свързана с развитието на емоционалния диапазон на хората. "Трябва да станем по-дълбоки, по-добри, по-духовни. В противен случай просто не можем да оцелеем", категорична е тя.

Това, което до този момент сме смятали за рационално, вече няма да има смисъл. В свят, в който емоционалното развитие се смята за еквивалент на висока интелигентност, ще се ценят по-важни духовно качества. Риби - знакът, който отговаря за Божествения принцип - започва да приема възела на кармата от януари 2025 г. Но още през септември 2024 г. ще започне да се усеща неговото разтърсващо въздействие... Тези хора, които винаги са отричали влиянието на висшите сили върху живота си, ще променят мирогледа си.

Лунното затъмнение на 18 септември, което е частично, ще се случи в знака Риби за първи път от 9 години. В него ще участва и планетата на семейната карма - Сатурн. Това означава, че много неща в живота ни ще се случват в контекста на емоционални преживявания, които са свързани с болезнени спомени в семейството - има неща, които причиняват болка във всяко семейство и именно през септември 2024 г. тези неща ще "излязат на повърхността". Затъмнението в Риби на 18 септември ще се случи без участието на кармични възли, които ще продължат да се движат през знаците на Овен и Везни. Но именно в момента на затъмнението Възелът от минала карма ще се свърже с Черната Луна, което е свързано именно с моделите на поведение при различните семейства.

Какви събития могат да се случат през септември 2024 г.

Затъмнението на 18 септември се случва под влиянието на Сатурн и Нептун, които в знака Риби отговарят за силата на вярата, емоционалното ядро ​​и милосърдието. Трудно е да се предаде с думи колко дълбоко ще бъдат разкрити чувствата в една връзка. Особено силно ще бъдат засегнати родените под знаците на Риби, Дева, Стрелец, Близнаци, Козирог, Лъв, Риби и Скорпион. За Телец и Везни обаче ситуацията ще бъде не по-малко трудна, тъй като Венера в този момент също ще приеме транзита на Черната луна.

В много семейства може да има конфликт, който да доведе до "разкъсване на аортата" - поради предателство, болест, финансови загуби или неизпълнени обещания. Мнозина могат да почувстват дълбока самота, сякаш няма подкрепа наблизо. Но всъщност вие сте точката, от която започва всичко, което означава, че имате всички лостове в ръцете си, за да контролирате емоционалния си свят. Друг въпрос е колко фино сте настроени спрямо себе си?

Емоционалната чакра Манипура в човешкото тяло се намира в областта на слънчевия сплит. Именно контролът над нея помага за взимането правилните решения, а също и върху способността да се наслаждаваме на живота. Ако през септември 2024 г. се предадете в ръцете на мрачните мисли, това означава, че не знаете как да управлявате тази чакра в пълна степен и трябва да се научите.

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на лунното затъмнение на 18 септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на лунното затъмнение на 18 септември

Автор Антония Михайлова

Какви здравословни проблеми могат да възникнат през есента?

Всъщност трябва да се научим как да владеем Манипура до януари 2027 г. Така че е по-добре да започнем още сега - анализирайте кой контролира вашия емоционален фон - вие или нещо, което не можете да контролирате?

Знак за лошо управление на Манипура е периодичната нужда от самоутвърждаване. Често се появяват чувства на обида, вина, гняв и усещане за неразбиране. Човек със слаба Манипура е страхлив, чувства се като жертва и понякога е склонен да отговори на този, който е нарушил вътрешния му мир с подлост. Зле контролиращият Манипура е ревнив, алчен, безпомощен, жесток.

Манипура може да е блокирана, ако животът ви е ограничен от интереси, насочени само към материални ценности, печалби и ежедневни проблеми. Ако духовната страна на живота е станала за вас маловажна и сте спрели да се развивате, Манипура и вашият слънчев сплит също са в състояние на блокаж. Това е придружено от повишена умора, безпокойство, раздразнителност, летаргия и депресия. Дисбалансът причинява заболявания на храносмилателната система. Емоционалната чакра е тясно свързана и с черния дроб и панкреаса.