Автор
Евелин Попадийна

Топ бюти тенденции за есента: Как да изглеждате ослепително през студените месеци

Навън става все по-студено и по-студено. Затова всички започваме да се ориентираме към зимните трендове за красота – грим, коса, маникюр и дрехи. Тази есен тенденциите са доста необичайни, Разбира се, всичко в неутрални цветове е супер, но трябва да се научим да разчупваме визията си.

Цветни секни за очи
Тази есен гримьорите препоръчват да използвате цветни сенки за очи. Може би най-голямото вдъхновение дойде от „Емили в Париж“ и гримовете на Минди в новия сезон на сериала. Дръзки, цветни, носещи настроение, такива бяха очите на певицата и най-добра приятелка на Емили. Не се притеснявайте и вие да добавите палитра с ярки цветове към гримовете си за тази есен.

View post on Instagram
 

Опушено око
Опушените очи придават доста грубовато излъчване. Тази есен голяма част от дизайнерите придадоха на класическото опушено око по-небрежен завършек. Този грим е идеален за вечерно излизане.

Червило
Ярък цвят червило за тази есен – защо не? Вдъхновението идва с падащите листа и красивите палта, които с нетърпение чакаме да облечем. При тоалетите на мода отново са неутралните цветове, но това не важи за устните! Изберете наситени цветове, които да отиват на кожата ви и да подчертават добре устните. Кой би устоял на сочни устни?

View post on Instagram
 

Коса
Заложете на меки вълни, изпълнени с духа на 70-те години. Тази прическа видяхме на ревютата на Chloé и Rabanne. Можете да ги оформите както с маша, така и с ролер за коса, който стана предпочитан през лятото.

Streetstyle: 5 горещи тенденции от седмицата на модата в Ню Йорк
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Streetstyle: 5 горещи тенденции от седмицата на модата в Ню Йорк

Автор Пепа Попова - Пепита