Автор
Евелин Попадийна

Хит панталоните през есента: Как да ги съчетаете

Доста често базовите дрехи са тези, които преминават от летния в есенния гардероб. Тази есен обаче присъства и акцентен модел – пижамените панталони.

Раираните пижамени панталони ще са фаворит през новия сезон, тъй като с него много лесно се създават модерни визии. В началото на есента, в комбинация с топла горна част, панталонът ще е истински хит!

Даваме ви няколко идеи как да го съчетаете, за да сте неотразими:

Едноцветна жилетка
Основна тенденция за предстоящия сезон са жилетките. Можете да комбинирате почти всеки модел с пижамен панталон – по-тънка, овърсайз, с дължина до бедрото. Внимавайте, тъй като по-елегантните жилетки не са подходящи за този тип панталон.

Късо палто или яке
Тези панталони се вписват във визии с почти всяко горно облекло. При това съчетаване обаче има две правила, които е задължително да следвате. Първо, връхната дреха трябва да завършва не по-ниско от средата на бедрото. И второ, трябва да изберете или по-широки спортни бомбъри, или ватирани якета. Твърде строгите артикули не се вписват добре в подобен тип аутфит.

Дълго сако
Изберете изчистен модел без декорация, нека панталонът бъде акцент. Изберете прав модел в овърсайз стил. А под сакото сложете изчистен прилепнал топ.

Пуловер с принт
Ако се опитвате да създадете тоалет в скандинавски стил, то съчетайте пижаменото долнище с пуловер с акцентни шарки. Все пак, внимавайте с щампите, не се стремим да изглеждате като коледна елха.

Блуза с дълъг ръкав
Най-добрата комбинация за пижамения панталон е обикновената блуза с дълъг ръкав. Материята обаче е от огромно значение. Придържайте се към мек памук или трикотаж. Блузата не бива да е твърде разкроена. По този начин ще запазите „уюта“ на аутфита.

Streetstyle: 5 горещи тенденции от седмицата на модата в Ню Йорк
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Streetstyle: 5 горещи тенденции от седмицата на модата в Ню Йорк

Автор Пепа Попова - Пепита