Автор
Евелин Попадийна

Модни изкушения: Роклите на есента

Време е за обновяване на гардероба! Есента вече е тук и дните стават все по-студени и по-студени. Сигурна съм, че ви се иска да стоите по пижама вкъщи, но животът е такъв, че това е почти невъзможно… Трябва да се ходи в офиса.

Най-доброто лекарство за преживяване на есенния мързел е обновяването на гардероба. Първата стъпка е да изчистим гардероба си от стари дрехи, втората е да го попълним с нови артикули, които ни липсват и третата – да носим тоалетите си и да им се радваме.

Хубавото тази есен е, че тенденциите наблягат на удобство и комфорт. Сезонът обещава да бъде изпълнен с различни цветове и материи, а роклите ще са неизменна част от гардероба на всяка модерна жена.

Затова днес ще ви разкрия кои модели ще са актуални и как да създадете интересни визии.

Офис
Рокля в тъмен цвят с миди дължина е новата офис класика. Заложете на плътни материи, тъй като не губят форма и изглеждат скъпо. В същото време, за да не е скучна визията или да изглежда недовършена, заложете на аксесоари – ръкавици, боти, шапка или бижута.

Old money
Да, да, прави сте – този тренд не отминава, може и да не си тръгне скоро. А и защо да си тръгва? На всички ни харесва! Та, като кажем old money, особено през есента, се сещаме за плетена рокля с копчета. Съчетайте я с мокасини и изискани бижута, няма как да не ви забележат. Ако времето не позволява мокасини, то не се колебайте да сложите ботуши над коляното с дебел ток.

Сако
Роклята тип сако беше изгубила позициите си през последните няколко сезона, но тази есен се завръща с гръм и трясък. Заложете на ярък цвят, добавете ботуши над коляното и със сигурност ще сте “boss lady”.

Пуловер
Както споменах, комфортът е на първо място този сезон. Точно затова роклите суичър, рокли тип тениска и рокли тип пуловер са перфектния избор за забързаното ежедневие. Изберете „леко уголемени“ модели, за да ви е още по-удобно. В комбинация с масивни маратонки и минималистични аксесоари сте готови за фотосесия в Instagram.

Цветове
Цветовете на Есен 2024 г. са: папрат, сиво, активно червено, италианска слива, зимно небе – изберете цвят, който ще подчертае чертите ви. Монохромният аутфит е много модерен, така че не се страхувайте да експериментирате. Не забравяйте, че отново е на мода чантата и обувките да са в тон с роклята.

Щампи
Имате среща с приятелки? Заложете на рокля с необичаен принт. Материите, имитиращи татуировки са по-модерни дори от „all black everything”. Все пак с такава рокля няма как да останете незабелязана. Основното правило тук е колкото по-безумно, толкова по-добре.

Рамене
Роклите с паднали рамене са женствени и секси, дори моделът да не е нищо особено, голите рамене разпалват въображението на мъжете. ако решите да заложите на напълно прилепнала рокля с голи рамене от кадифе или коприна, не забравяйте за високите токчета!

Лято?
Рокля без ръкави, която носталгично напомня за горещите летни дни… О, да! Можете да изберете модели от лъскави пайети или семпли материи и нюанси, просто наметнете един блейзър и визията е завършена.

Хит панталоните през есента: Как да ги съчетаете
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Хит панталоните през есента: Как да ги съчетаете

Автор Евелин Попадийна