Автор
Ева Григорова

DJ Мартен разкри причината за отказа на "Луда по тебе": Никой от екипа не знаеше какво да направи

Снимка: Стопкадър bTV

В интервю за bTV DJ Мартен разкри защо не е пуснал песента в изпълнение на Камелия "Луда по тебе" на благотворителния мач между Новак Джокович и Григор Димитров във вторник.

Нека да припомним, че по време на събитието, сръбският тенисист изненадващо поиска да чуе поп фолк песента "Луда по тебе", но DJ Мартен с леко неудобство и притеснена усмивка му отказа. Това предизвика вълна от реакции в социалните мрежи и повечето коментари осъдиха избора на диджея.

View post on Instagram
 

Мартен, който работи като музикален редактор в БНР, призна,че е голям фен на Ноле, както и че самият той от дете е играл тенис. Сподели също, че от интервю с Джокович е научил, че тенисистът харесва фънки парчета и именно затова е подбрал такава музика за мача.

DJ Мартен добави, че преди около месец е бил на събитие, организирано от Григор Димитров, където е пускал джаз.

Джокович си тръгна от България като обеща: "До следващия път, София"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Джокович си тръгна от България като обеща: "До следващия път, София"

Автор Ива Петрова

Водещите на сутрешния блок обаче му припомниха, че Ноле от 4 години се заиграва с песента на Камелия в социалните мрежи.

"Имаше афтърпарти, на което се знаеше, че ще има изненада с Камелия, която лично да му изпее "Луда по тебе" и тогава стана ясно, че нямаше да звучи на корта", поясни DJ-ят и допълни, че не е искал да разваля тази изненада за Ноле.

"Нито един човек от екипа не знаеше какво да направи, когато Ноле емоционално поиска песента", призна музикантът, споделяйки детайли около ситуацията.