Автор
Евелин Попадийна

Специална мисия в живота: родените на тези дати

Рождената дата е много важна, тъй като съвкупността от числа и подредбата на звездите определят нашия житейски път и качествата, които притежаваме. В нумерологията се смята, че има четири дати, без значение от месеца и годината, които притежават по-специален кармичен дълг. Всички имаме кармичен дълг, но специално при тези той задължително трябва да бъде изпълнен в този живот.

13-ти
Това са  хора, които трябва да се научат да се справят с препятствията, за да постигнат всяка цел. След всеки провал те се сриват емоционално, спират да вярват в собствените си възможности и смятат, че света се руши. Всяка цел в живота си, те ще постигнат, но с поне три препятствия, това обаче не бива да ги плаши, а напротив – да ги мотивира още повече. Така постигат целите си и в същото време научават урок. Научете се да не приемате провалите толкова негативно.

17-ти
В предишните си животи са злоупотребявали със свободата си и сега е време това да се промени. Склонни са към фриволно поведение – изневеряват, не се съобразяват с другите. Вашият кармичен дълг е по-малко да се поддавате на изкушенията и да поставите цел, която стриктно да следвате. Вие имате силите да промените света, стига да се съсредоточите към целите си и да станете по-сериозни и улегнали.

21-ри
Ако сте родени на тази дата, то носите кармичен дълг да инициирате и да водите останалите след себе си. За това обаче се изисква много смелост и интуиция. Не бъдете иронични и цинични, това поведение ще създаде отрицателна енергия, която би могла да ви отдалечи от съдбовния път. Всеки ден правете нещо ново и го правете с цялата си любов.

29-ти
Вие трябва да сте морална и емоционална подкрепа на останалите. Склонни сте към самовглъбяване и затваряне, както и да стоите вкъщи. Това обаче трябва да се промени. всеки ден трябва да общувате с познати и непознати. Давайте съвети, изслушвайте , помагайте и мотивирайте. Кармичният ви дълг е много важен, тъй като благодарение на вас и думите ви, много хора биха могли да открият щастието, любовта, дори и спасението. Съдбата ви е новите доброта и мъдрост.

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври

Автор Антония Михайлова