Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците през октомври: Месец на трансформации, финансов възход и нови хоризонти

Скъпи Раци, през октомври търсите вътрешна и външна сигурност. През този период могат да настъпят много промени. Марс във вашия знак предвещава период на борбеност, интензивни дейности и доста бърз и интересен ритъм на живот! Ще ви освободи от определени задръжки, страхове и тревоги.

Въпреки че тази планета на огъня, действието и мощната енергия е във вашия знак, можете да я използвате като защитна енергия и творчески потенциал! Финансовият растеж е възможен. Ще се почувствате по-решени да подобрите финансовото си състояние и да използвате своите таланти и креативност, за да печелите повече.

Енергийните ви нива се увеличават поради транзита на Марс във вашия знак до 4 ноември. Жизнеността ви ще бъде отлична, устойчивостта на тялото ви ще бъде най-добрата! Щастливи сте да поемете нови инициативи.

Транзитът на Юпитер в 12-и дом ще окаже положително влияние върху вашата духовност и вътрешен живот, като понякога се проявява като провиденчески късмет или небесна защита в най-невероятните ситуации!

Близнаци, октомври ви носи благополучие, комфорт, радост, оптимизъм
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, октомври ви носи благополучие, комфорт, радост, оптимизъм

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Слънцето в сектора на дома и семейството предвещава период на изцеление, благополучие, психологическа хармония и удовлетворение! Прекарвате повече време със семейството си, фокусирайки се върху минали спомени и срещи с роднини и стари приятели. Бъдете нащрек за евентуални влюбвания, флиртове, връзки за една нощ, за да не застрашите една дългосрочна, стабилна и успокояваща връзка!

Вашите действия ще бъдат фокусирани върху целите, свързани със семейството, понятието за сигурност и стабилност. Може да изпитате нужда от контрол или промяна на другите, което може да доведе до борби за власт в партньорства и фиксирани взаимоотношения.