Автор
Евелин Попадийна

Хитът на есента: матов маникюр в тези цветове

Маникюрът с матово покритие се завръща. Този дизайн излъчва уют, а в хладните и дъждовни дни се нуждаем от това. Въпреки че дълго време не влизаше в тренда, матовият маникюр ще бъде предпочитан тази есен.

Матовото покритие стои добре както с тъмни нюанси, така и с по-ярки цветове. Днес ви даваме няколко идеи за есенен маникюр с матово покритие, за да сте модерни и през есента.

Бяло
Бял лак с матово покритие… Да, много напомня за снега през зимата, но също така и за топлите пуловери през есента. Със сигурност няма да сбъркате, ако изберете точно този модел за ноктите си – стои елегантно, чисто и носи топлина. Също така е подходящ както за офиса, така и за вечерно излизане.

Винен френски
Комбинацията от матова и гладка текстура изглежда много интересно, особено когато е в един цвят. Предлагаме ви за следващия маникюр да заложите на наситени винени или сливови нюанси, които най-добре отразяват сезона. Направете матова плочка, а лентата на френския оставете гладка – със сигурност ще получите много комплименти.

Пепел от рози
Розовото е класика за женския маникюр. Приглушеният пепел от рози цвят върху ноктите изглежда луксозно, а ако го допълните и с матово покритие, ръцете ви ще изглеждат още по-женствени.

Сладка горчица
Този цвят не е подходящ само за пролетта, но и за есента. Задължително е обаче да е с матово покритие, дори изглежда по-добре на къси нокти.

Червено
Червеният цвят е класика! Той е актуален през цялата година, а през есента може да го разнообразите, като добавите матов топ лак. Ще изглеждате невероятно.

Тази есен ще сме магични: Най-модерните цветове в косите за есента
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Тази есен ще сме магични: Най-модерните цветове в косите за есента

Автор Евелин Попадийна