Автор
Ева Григорова

Деян Донков през сълзи след раздялата с Радина: Предаде ме, аз прощавам (Видео)

Раздялата на Деян Донков с Радина Кърджилова е оставила далеч по-дълбока следа в живота му, отколкото мнозина предполагат. Това стана ясно от емоционален видеопост, който актьорът сподели в Инстаграм.

Във видеото, заснето в местна църква, Донков държи в ръцете си икона на Исус Христос, обяснявайки, че тази уникална творба е създадена в продължение на две години в молитви и пост, с изцяло естествени материали от минерали и бои от природата.

View post on Instagram
 

"Най странното е, че в момента аз съм в сходно душевно състояние, тъй като получих много рани и благодаря за тези рани, защото те ме възкресяват и извисяват. А от високото не виждам и не чувам онези, които ме предават, онези, които слугуват на клевети, лъжи, суета и прочие. Затова Той (Исус Христос – б.р.) е казал: Прости им, Господи, те не знаят какво вършат!", казва Донков във видеото.

Тази изповед разчувства последователите му, особено когато накрая актьорът не успя да сдържи сълзите си. По всичко личи, че Донков визира вече бившата си съпруга Радина Кърджилова, която го напусна, и в момента е щастлива в обятията на друг мъж - колегата му Пламен Димов.

Романтична разходка: Радина Кърджилова отлетя към Париж (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Романтична разходка: Радина Кърджилова отлетя към Париж (снимки)

Автор Ева Григорова

Много от последователите на актьора изразиха подкрепата си с топли думи като: "Истински вярващ човек!" и "Браво, Деяне, Бог да е с теб!". Други обаче го разкритикуваха за сравнението с Исус Христос, наричайки го "богохулство".

"Не си единственият разведен мъж! Всички ли сте Божии синове?!", "За да те е напуснала, и ти имаш вина! Но да се определяш като втори Исус Христос, мъченик и изцерител – си е чисто богохулство!", реагираха по-остро на думите му някои потребители.

Все пак по всичко личи, че Деян Донков продължава да търси изцеление чрез вяра, въпреки болезнените емоции около личния му живот.

View post on Instagram