Автор
Теодор Муховски

Певицата Лана Дел Рей се омъжи за ловец на алигатори

Лана Дел Рей вече официално е омъжена жена, след като вдигна сватба с ловеца на алигатори Джереми Дюфрен - само месец след разкриването на романса им.

На сватбата на 39-годишната изпълнителка на хита Summertime Sadness, се присъединиха майка ѝ Патриша Хил и други гости за специалното събитие в Дез Алеманд, Луизиана.

Бракосъчетанието се състоя на открито, а на снимките се виждаше как певицата се разхождаше под ръка с баща си, който носеше черен костюм.

Лана изглеждаше сияеща в бяла сватбена рокля с плавни краища, а косата ѝ беше прибрана в къдрава конска опашка, която се спускаше през едното ѝ рамо.

Тя беше усмихната и щастлива, докато носеше цветен букет в ръцете си.

Лана беше придружена от сестра си Каролин и брат си Чарли, които ѝ помогнаха да се разходи до олтара под топлите слънчеви лъчи.

Сестра ѝ носеше рокля в гол цвят, която спираше малко над глезените ѝ, докато по-малкият ѝ брат беше облечен за случая с класически черен костюм и бяла риза под него.

Триото се усмихваше топло, докато се спускаха по чакълената алея към основната церемония.

Лана, позната още като Елизабет Грант, е родена в Ню Йорк, но когато е на една година, родителите ѝ се преместват в Лейк Плесид, Ню Йорк, за да живеят по-спокойно.

Родителите ѝ - Роб и Патриша сключват брак през 1982 г. в Ню Джърси - след като първоначално се запознават в рекламна компания, където работят.

Родителите и братята, и сестрите на певицата подкрепят музикалната ѝ кариера - а баща ѝ също се занимава с тази индустрия.

По време на интервю миналата година баща ѝ заявява, че Лана „е пеела още преди да проходи“.

„Тя беше буквално пееше като малка птичка и имаше прекрасен глас, дори тогава. И можеше да се каже, че бе запленена от музиката“.

По-късно Роб добави: „Имам много бащи, които идват при мен и имат много талантливи дъщери, и винаги ме питат: „Каква е тайната?“.

„А аз казвам, че наистина няма тайна. Въпросът е дали детето има изключителна амбиция да успее напук на всичко“.

По темата за нейния успех баща ѝ разкрива пред People през 2023 г.: „Въпреки цялата тази съпротива, тя упорстваше и продължаваше да прави музика. Придържаше се към собствената си уникална естетика.

Най-накрая бе призната за изключителен автор на песни, какъвто е в действителност. Тя наистина е и поет - и това се съчетава с ангелския ѝ глас“.

View post on Instagram
 

Миналата година Роб последва стъпките на дъщеря си в музиката и издаде своя дебютен албум, озаглавен Lost At Sea. Парчетата в албума са предимно инструментални, като Лана участва в някои от тях.

Братът на Лана, Чарли, също е работил с нея и още през 2020 г. засне домашно видео за корицата на списание Interview на звездата.

А сестра ѝ, Каролин, е записана като съавтор на песента Sweet Carolina, която е включена в албума на Лана Blue Banisters от 2021 г.

На сватбата си певицата носеше класическа, дълга до земята рокля, която имаше елегантно надиплено деколте, развяваща се пола и скромен шлейф, който се влачеше по чакълената пътека.

Дюфрен пък се беше издокарал с шикозен черен костюм, бяла риза и кафяви кожени обувки.

След като си казаха „Да“, Дюфрен - роден в Луизиана и разведен баща на три деца - хвана Лана за ръка, докато се придвижваха.

Младоженците минаха покрай една от известните блатни лодки на Дюфрен, която беше вързана за кея и украсена с бели цветя за специалния ден на двойката.

View post on Instagram
 

Сватбата и приемът се проведоха по протежение на общественото пристанище, с безброй маси, разположени под масивни бели шатри върху тревата.

Това е първият брак на Лана и вторият брак за Дюфрен.

Сватбата идва само няколко часа, след като TMZ съобщи, че Лана и новият ѝ съпруг са взели разрешително за брак в понеделник, 23 септември. Лицензът все още не е върнат и регистриран.

View post on Instagram
 

Лана се запозна с Джереми за първи път през 2019 г., преди да бъде забелязана да се държи за ръка с него на 25 август в Англия.

Връзката ѝ с Джереми първоначално притесняваше приятелите ѝ, които бяха убедени, че ще намерят нещо подозрително в разведения баща на три деца.

Но скоро разбраха, че той се отнася добре с нея и ѝ дава всичко, от което „се нуждае“.

Нейните приятели и екипът ѝ направиха някои проучвания за него заради опасения, че може да я използва, но бизнесът му се оказа легален и доходоносен.

Обвиниха Лана Дел Рей в магьосничество и в използването на демонична енергия
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Обвиниха Лана Дел Рей в магьосничество и в използването на демонична енергия

Автор Ева Григорова