Автор
Ева Григорова

Мат Деймън няма да попадне в капана на Джей Ло: Лоялността му към Бен Афлек е непоклатима

Изглежда, че Дженифър Лопес се опитва да спечели благоразположението на Мат Деймън след раздялата си с Бен Афлек, но звездата от "Добрият Уил Хънтинг" остава твърд в своята лоялност към дългогодишния си приятел.

Според вътрешен източник, Лопес се опитва да запази добри отношения с вътрешния кръг на Афлек, но Деймън не се поддава на това. Източник сподели ексклузивно пред In Touch, че 53-годишният Деймън не се хваща на въдицата на Лопес. "Лоялността на Мат към Бен е непоклатима", обясни той.

Въпреки опитите на Лопес да поддържа приятелски отношения с приятелите на Афлек след раздялата, Деймън остава твърдо на страната на най-добрия си приятел.

"За нея е важно да запази добри отношения с приятелите на Бен, дори след раздялата", добави източникът. "Но Мат никога не е бил близък с Джей Ло и е твърдо в отбора на Афлек, независимо колко упорито тя се опитва да спечели благоразположението му."

Приятелството между Бен Афлек и Мат Деймън датира от десетилетия, като двамата са израснали заедно в Кеймбридж, Масачузетс и по-късно са се издигнали до славата като съсценаристи и звезди на носителя на "Оскар" филм "Добрият Уил Хънтинг".

Тяхната връзка е устояла на възходите и паденията в Холивуд и изглежда, че дори шумната раздяла на Афлек с Лопес не е достатъчна, за да разклати приятелството им.

За Лопес поддържането на отношения с приятелите на Афлек би могло да бъде важно за запазването на мира по време на бурния процес на развод. Въпреки това, Деймън е дал ясно да се разбере, че лоялността му остава към Афлек, независимо от опитите за помирение от страна на Лопес.