Автор
Ива Петрова

Ето как една от панелистките в "На кафе" отпразнува развода си

Лора Капустина се завърна в панела на "На кафе" днес, след като в края на миналата седмица уреди развода си в Добрич.

Лошата новина съобщи самата водеща на „На кафе“, но побърза да уточни, че не предаването е причина за раздялата, която била факт от месеци.

Бившата мастършефка вдигна сватба с вече бившия си възлюбен Иван преди две години, когато и двамата имаха юбилей и навършиха 30, пише Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

В началото на тази година обаче всички снимки на двойката изчезнаха от социалните мрежи. Така последователите ѝ заподозряха, че се е развела. Самата Лора не желае да коментира по темата и не е словоохотлива относно личния си живот. Още преди развода тя не обичаше въпросите на лична тема, припомня Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Капустина обаче не се дава на мъката след раздялата и отпразнува разлъката в шикозен хотел в Балчик с гурме ястия и отбрани напитки. Но си спомни за брачния живот: "Едно време не много отдавна си имах дом с гледка към морето. Сега това е в миналото, но това е животът".

Тя е поредното попълнение при Гала с развод. Още при първата си поява в студиото като панелист Георги Блажев призна, че се е развел с жена си, от която има син Боян. Днес той е щастлив с ученичката на Стефан Данаилов Ива, която също му роди дете.

За разлика от него Юлиан Константинов се раздели с жена си, без да бие тъпана.

Много мастило се изписа за раздялата на актьора Дарин Ангелов с красивата Антония, която го дари с дъщеря. Гала също е разведена с бащата на дъщеря си Мари Константин Будинов.