Автор
Евелин Попадийна

Листата падат: Най-модерният цвят за тази есен

Новата цветова тенденция „заля“ социалните мрежи. TikTok, Instagram, Facebook, Pinterest – навсякъде са аутфити в този цвят!

Експертите откриха цвят, който подхожда на всеки и може да се комбинира с всичко. Ако искате тази есен да сте модерни и да правите впечатление, то със сигурност в гардероба си трябва да имате поне една дреха или един аксесоар в този цвят. Става дума за нюанс на бордото – цвят на слива, който е одобрен единодушно от дизайнерите за основа тенденция на сезона.

Този мистериозен цвят сякаш е създаден за прохладните есенни дни, което го прави идеален за всяка дама, която иска да е модерна през есента и да се чувства добре в кожата си. „Сочната слива“ предлага елегантен завършек, подобно на бордото и кафявото, също така подчертава естествената красота и създава хармоничен образ.

Хубавото на този цвят е, че е адаптивен към много визии, стилизира се добре с широка гама от нюанси. Ако искате елегантна и изтънчена визия, го съчетайте с наситен сив или мек бежов нюанс. За да сте по-смели и по-ярки, то няма да сбъркате, ако добавите метални или златни акценти към визията си.

Със сигурност, избирайки този цвят, ще се откроявате. С него можете да създадете незабравима есенна визия, която да подчертава вашата женственост и самочувствие.

Топ бюти тенденции за есента: Как да изглеждате ослепително през студените месеци
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Топ бюти тенденции за есента: Как да изглеждате ослепително през студените месеци

Автор Евелин Попадийна