Автор
Антония Михайлова

5 топ тенденции при маникюра за есен-зима 2024/25

Добре поддържаните ръце са ключов показател за уверена и обичаща себе си жена. Няма значение дали сте фен на хигиеничния маникюр, или сте сред тези, които идват при своя специалист по ноктите заради най-горещия тренд, със сигурност ще ви е интересно да научите кои са топ тенденциите при маникюра през есента и зимата на 2024/2025 г.

Тези, които обичат да експериментират с различен дизайн, могат да намерят вдъхновение в нашата селекция от най-стилни варианти за маникюр за предстоящите студени сезони.

Цвят вино

Този дълбок нюанс ще ви донесе много комплименти. Той елегантно ще подчертае красотата на матовата или порцелановата кожа на ръцете и може да се превърне в последния акорд на вашия външен вид.

С гланцов ефект цветът вино ще изглежда впечатляващо, но с матов ефект ще изглежда по-скъпо. Също така не забравяйте за различните дизайни, например „котешко око“ или френски маникюр. По този начин можете да добавите индивидуалност и оригинален чар към вашата визия.

Цвят кафе

Продължаваме нашата селекция от „вкусни нюанси“. Кафявата палитра е особено подходяща. Какъвто и цвят да изберете - млечен шоколад, кафе или вкусно брауни - всеки от тях ще изглежда актуален през предстоящия сезон. Инфлуенсърите обичат да комбинират кафяво с карамелени нюанси и да добавят кехлибарен блясък към него. Ако това не е класа, тогава какво е?

Цвят кехлибар

Тази тенденция едва започва да набира скорост и според всички прогнози има голям шанс да спечели сърцата на всички любители на минимализма. Съгласете се, трудно е да устоите на блясъка на скъпоценен камък върху ръцете си. Това изкуство върху нокти ще блести невероятно красиво на слънце и ще създаде уникални златисти проблясъци на сянка.

View post on Instagram
 

Цвят горчица

Плавно преминаваме към по-сдържан вариант. Горчичният нюанс е божи дар за всички любители на голото и чудесен помощник за тези, на които постоянно им е студено. Да, да, чухте правилно. Веднага щом погледнете тази слънчева сянка, просто няма да имате възможност да се натъжавате за облачното време. Вашето собствено слънце ще играе на ръцете ви, което ще ви стопли и в най-бурния ден.

Какво да облечете, за да сте в крак с модата през есента
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Какво да облечете, за да сте в крак с модата през есента

Автор Евелин Попадийна

Цвят маслина

Маслиновият маникюр перфектно подчертава красотата на женските ръце и идеално украсява абсолютно всяка форма и дължина на ноктите. Този благороден нюанс ще замени вече скучното млечно или бежово. Основното му предимство е гъвкавостта. Поради факта, че маслината не е крещящ цвят, този нюанс може да се комбинира с всякакви цветове на дрехите и никога не омръзва.