Автор
Веселина Петрова

Есен '24: Тези чанти са хитът на сезона

Смята се, че начинът, по който носите чантата си, издава характера ви, настроението и темперамента.Ако носите чантата пред тялото си, то сте срамежливи и отбранителни. Ако я носите на лакътя, искате да заявите социалното си положение. Жените, които носят чантите си през рамо, поставят практичността на първо място.

А дамите, харесващи чанти с дълги дръжки, които могат да преметнат през тялото, са свободолюбиви и авантюристични, пише Webcafe.Какво показват обаче тенденциите за есен' 2024? Явно ще има за всеки по нещо.

Модните колекции се отпуснаха и показаха широк обхват от дизайни, цветове и форми, с които да пренасяме най-необходимите си вещи със стил.

И все пак - налага да се откажете от малките чанти, защото са непрактични за сезона. Трябва да се разделите също така с всички чанти, върху гордо се кипрят различни известни лога на големи и малки марки. Същото важи и за чантите с много детайли по тях - търсете изчистените модели.

Любопитното през този сезон е, че се променят не толкова формите и цветовете, колкото начина на носене. Видяхме, че дизайнерите ни предлагат да експериментираме именно с това - чантите вече не се носят през рамо или за дръжките, а под мишница, като гривна за китката или хванати през дръжката.