Автор
Ева Григорова

Брад Пит и Инес де Рамон: Тайният им план, който може да промени всичко

Брад Пит и приятелката му Инес де Рамон се съсредоточават върху създаването на семейство, преди да обмислят да сключат брак.

Според ексклузивен източник на In Touch, 60-годишният актьор е нетърпелив да има дете с Де Рамон, заявявайки, че раждането на бебе в момента е неговият "пълен фокус извън работата". Наскоро двойката се наслади на романтична почивка в Европа, която им предостави достатъчно възможност за качествено време заедно. Източникът сподели, че и двамата са обнадеждени за положителни новини в близко бъдеще относно семейните им планове, казвайки: "Колкото по-скоро, толкова по-добре".

Ако зачеването не се случи по естествен път, Пит е готов да обмисли ин витро. Източникът отбеляза, че той не се притеснява да стане баща отново на по-късна възраст, цитирайки доброто му здраве.

Пит вече е баща на шест деца, които споделя с бившата си съпруга Анджелина Джоли. Най-малки от тях са близнаците, Вивиан и Нокс, които наближават пълнолетие, така че измина доста време откакто актьорът е държал новородено в ръцете си. Въпреки това, той е вдъхновен от приятели като Джордж Клуни, който стана баща на близнаци на 56-годишна възраст, помагайки му да облекчи притесненията си за това да бъде "стар" баща.

За съжаление, отношенията на Пит с децата му са изправени пред значителни предизвикателства. Дъщеря му Шайло подаде юридически документи за премахване на "Пит" от името си при навършване на 18 години - промяна, която беше одобрена от съдия през август. Други деца също са се дистанцирали от фамилното име.

Въпреки тези семейни препятствия, връзката на Пит с Де Рамон процъфтява. Двамата започнаха да се срещат в края на 2022 г. и двойката постепенно започна да разкрива романса си, дори правейки своя дебют на червения килим на Филмовия фестивал във Венеция по-рано този месец.

Съобщава се, че Пит се надява да има две или три деца с Де Рамон и е отворен за осиновяване или сурогатно майчинство, особено ако това означава да има близнаци.

"Той наистина е прекрасен баща", отбеляза друг източник, като същевременно изрази увереност, че Де Рамон би се справила отлично като майка.