Автор
Антония Михайлова

Любовта идва: Жените, родени на тези дати, ще изживеят незабравим октомври

Не е тайна, че датата на раждане може да каже много за човек. С нейна помощ е възможно да видите съдбата си и дори да предскажете бъдещи събития. Например, ако сравните месеца и датата на раждане, можете да разберете какво ви очаква в определен период от време. И така, в тази статия ще разберем кои жени ще имат най-голям късмет и успех в личния си живот през октомври според датата им на раждане.

Родените на 2-ри

Две в нумерологията има много значения, сред които не само колебание, двойственост и избор, но и баланс, увереност и здрава връзка. Именно в духовно единство с мъж жените, родени на 2-ри, се чувстват спокойни и животът им се балансира. Този октомври не само ще намерите любим човек, но и ще изградите силни връзки, може би дори пълноценно семейство. Става дума за атмосферата на семейството, която ще ви обгърне с цялата си обич и топлина в близко бъдеще.

Родена на 6-и

Жените, родени на 6-и, са доста изискани и романтични сами по себе си. През октомври обаче светът около тях на практика ще разцъфти. В моменти на такава емоционална лекота в личния ви живот всичко се изгражда възможно най-успешно. Ще срещнете мъж, който ще се сближи с вас, почти случайно и може дори да не разберете веднага колко си приличате. А в съществуващите отношения атмосферата ще бъде по-приятна и нежна от всякога. За такива партньори се казва, че се разбират перфектно.

Родена на 12-ти

Ако сте родени на 12-ти, то през октомври ключовият елемент на вашето самочувствие ще бъде женствеността. Въпреки влошаващото се време и честите дъждове не забравяйте за елегантния външен вид. Така можете да усетите вътрешната си сила. И също така, благодарение на вашето самочувствие и красота, ще привлечете мъж, с когото ще се чувствате комфортно. Той не само ще стане опора за вас, но и ще ви помогне да създадете собствена кариера.

Бурни страсти и космически драми: 5 зодии ще усетят любовни сътресения по време на затъмнението на 2 октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Ива Петрова

Бурни страсти и космически драми: 5 зодии ще усетят любовни сътресения по време на затъмнението на 2 октомври

Автор Ива Петрова

Родена на 13-ти

Жените, родени на 13-ти, са свикнали да постигат всичко сами. Но все пак понякога искате да почувствате топлината на любим човек наблизо. Е, дерзайте - през октомври във вашето близко обкръжение ще се появи мъж, на когото можете напълно да се доверите. Именно взаимното доверие ще бъде отправната точка за началото на един прекрасен романс. За тези, които вече са обвързани, октомври ще бъде време на максимално единство с половинката им. Чудесно време за обсъждане на съвместни планове за бъдещето.

Родена на 22-ри

Обикновено жените, родени на 22-ри, са доста открити и спонтанни. В същото време им е трудно да намерят мъж, на когото да се доверят достатъчно, за да прехвърлят част от отговорностите в живота си на него. Но през октомври ще разберете, че такъв човек е бил много близо. Слънцето най-после ще огрее и в двора на вашия личен живот, а емоционалното ви състояние ще се хармонизира.