Автор
Евелин Попадийна

Супер стилни: Комбинирайте широките дънки ето така

Широките дънки са предпочитани през последните години и със сигурност не отстъпват мястото си на модната сцена. Сдобиха се със славата през 60-те години на миналия век, благодарение на хипи културата. След това се завърнаха през 90-те години и така до началото на този век. За известно време се бяха „изгубили“ от света на модата. От няколко години обаче са супер модерни и голяма част от жените създават тоалетите си на база тези дънки.

Освен че са тренди, са много удобни и стават за всякакви визии – за работа, за излизане с приятели, за разходка. Ще ви дадем няколко съвета как правилно да съчетаете тези дънки, за да изглеждате великолепни.

Овърсайз сако
Широките дънки и овърсайз сакото са неразделни! Съчетават се идеално помежду си, а ако сложите къс топ под сакото, със сигурност ще надградите визията си. Получава се изключителен баланс – от една страна имате „огромните“ дънки и сако, от друга – тесният топ подчертава тялото и добавя женственост на тоалета.

Пуловер
Навън вече е по-студено и можете да експериментирате с по-есенни тоалети. За да създадете романтична визия, заложете на къс пухкав пуловер. Ако пуловерът е по-дълъг, опитайте да пъхнете само предната част в дънките. За цялостна визия добавете обувки с квадратен връх или бели кецове.

Късо дънково яке
Супер идея за total denim look, при която горнището и долнището си подхождат като материя. Комбинацията от късо дънково яке и широки дънки с висока талия ще направи талията ви визуално по-малка, ще издължи силуета, а визията ще е от най-модерните. Трябва обаче да запомните правилото – долната част трябва да е по-тъмна от горната!

Къса риза
Можете да създадете много кокетна визия само с една риза. Късите ризи ще ви помогнат да изглеждате по-закачливи, а не толкова официални. За по-делова визия заложете на изчистена риза, а за излизане с приятелки можете да изберете различни ризи с щампи, не забравяйте, че леопардът отново е на мода!

Кожено овърсайз яке
Тази визия с овърсайз кожено яке стои много естетично. Изберете дълго яке и с кръгла яка. Можете да завършите визия както с токчета, така и с боти или кецове.

Дълго палто
Дълго бежово палто, широки дънки и бели кецове – перфектната комбинация! Ако сте фен на по-ярките цветове, не се притеснявайте да експериментирате, просто изберете по-класическа риза.

Късо сако от туид
Тук влизаме в „old money” стила, няма как и да го пропуснем! Бежовото сако е по-деликатно, докато черното, бордото, тъмнозеленото и тъмносиньото изглеждат по-стилни. Изберете нюанс, който харесвате – няма да сбъркате! Дори с розово сако ще е супер.

Поло
Поло по тялото и широки дънки – супер шик! Без значение дали дънките са с висока или ниска талия, можете да сложите поло. Комбинацията освен че е стилна, е и много удобна, особено за есенния сезон. Отгоре можете да наметнете сако, палто, жилетка, кожено яке или дънково яке.

5 топ тенденции при маникюра за есен-зима 2024/25
МОДА
Автор Антония Михайлова

5 топ тенденции при маникюра за есен-зима 2024/25

Автор Антония Михайлова