Автор
Ева Григорова

Мрежата побесня: Докато съдът я чака, Диона се пече в Дубай (Видео)

Певицата Диона отново скандализира потребителите в социалните мрежи. Вместо да се яви на делото срещу нея в Софийския районен съд във вторник, тя предпочете да се наслади на слънцето и пясъка в Дубай.

Разкритие на "Телеграф" показа, че докато съдът я очаква, Диона пуска кадри в Инстаграм, на които се вижда как релаксира безгрижно в луксозен хотел, облечена в бански. От видеото фолк изпълнителката дори поздравява феновете си с усмивка по случай Световния ден на музиката на 1 октомври.

View post on Instagram
 

Заради системното си неявяване на заседанията, съдът взе решение да ѝ наложи нова гаранция от 10 000 лева. Това се случи, след като се оказа, че Диона не е приела изпратените призовки и отново не присъства на делото, пише "Телеграф".

Адвокатката ѝ Милена Калчева се опита да защити клиентката си, като показа самолетен билет и заяви, че певицата, чието истинско име е денислава Сашова, е в чужбина. Въпреки това съдията подчерта, че това не е уважителна причина за отсъствието ѝ.

След скандалите: Диона се прибра в Бяла Слатина и проговори за любовта
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

След скандалите: Диона се прибра в Бяла Слатина и проговори за любовта

Автор Ева Григорова

Следващото заседание бе насрочено за 6 ноември, а се очаква Диона да се върне в България едва на 4 октомври, когато има ангажимент за участие в Попово.
Припомняме, че Диона е обвинена за шофиране под въздействието на наркотици на 24 януари. Първоначално певицата опита да се оправдае с прием на нурофен, но токсикологичната експертиза показа наличие на кокаин в кръвта ѝ.

View post on Instagram