Автор
Веселина Петрова

Според британски вестници: Хари и Меган са пред развод

Щастливата приказка на принц Хари и Меган Маркъл май скоро ще приключи. Това твърдят британските таблоиди, като пишат, че двамата вече живеят отделни животи.

Според вестник Sun, двойката не е забелязвана заедно от май тази година. След това херцогът на Съсекс се отдаде на самостоятелни пътувания по света.

Медиите на Острова смятат, че една от причините за разрива в семейството е провалът на техните бизнес начинания, сред които и фондацията им Archewell, която беше обвинена многократно в измами, а шефът на комуникациите - Ашли Хансен, напусна екипа. Отново със скандал.

View post on Instagram
 

Sun отбелязва още, че Хари не е стъпвал у дома от доста време. По-малкият брат на принц Уилям бе в Ню Йорк, Лондон и Лесото - но без законната си половинка. Миналата седмица той почете болни младежи на наградите WellChild в лондонския хотел Royal Lancaster. А източници, присъствали на събитието, разкриха, че „той изглеждаше като стария Хари, когото познавахме и обичахме. Той винаги се оживяваше на събития като това, но напоследък изглеждаше доста мрачен”.

View post on Instagram
 

Стана ясно и че Хари е прекарал нощта на рождения си ден миналия месец на почивка без жена си. Близки до двойката източници се опитаха да опровергаят новината, обяснявайки, че точно Меган е организирала пътуването му по мъжки. Явно е обаче, че приказката е към своя край и е само въпрос на време нещата да приключат.

И тогава на дневен план идват доста сериозни въпроси като какво ще се случи с децата на двойката - с кого ще останат да живеят и къде?