Автор
Антония Михайлова

С 5 кг по-слаба, с нова прическа и без принц Хари: Зашеметяващата поява на Меган Маркъл в алена рокля на Carolina Herrera

По всичко личи, че Меган Маркъл продължава да се наслаждава на свой идеален кралски живот далеч от кралското семейство – наскоро тя изненадващо се появи без принц Хари на благотворително събитие в Калифорния, организирана от детската болница в Лос Анджелис на 5 октомври.

43-годишната херцогиня блестеше във впечатляваща алена рокля на Carolina Herrera.

Интересното е, че със същия този тоалет херцогинята на Съсекс се появи преди няколко години - по-точно през 2021 г. в Ню Йорк, за да отбележи празника на военните в навечерието на Деня на ветераните в САЩ и Деня на примирието във Великобритания.

Но тогава тя натрупа доста негативни отзиви от страна на критици и фенове заради подчертаващите се под роклята гънки на талията си.

Но сега очевидно съпругата на принц Хари се е постарала да олекне с около 5 кг, коментират медийни експерти отвъд Океана. Истината е, че Маркъл изглежда като изящна фигурка в тоалета на италианската марка, а нейната великолепна талия и тънки ръце предизвикаха фурор сред присъстващите.

Най-голямо внимание обаче грабна прическата на херцогинята. Този път бившата актриса си бе позволила спокоен стил „а ла Париж“, сякаш току-що се е събудила и станала от леглото. Този вид френски шик изключително рядко се допуска от кралските особи поради изискванията за дрес код.

Според британски вестници: Хари и Меган са пред развод
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Според британски вестници: Хари и Меган са пред развод

Автор Веселина Петрова

Но, както знаем, за Меган не съществуват правила и тя сама избира това, което най-много ѝ подхожда според настроението.

Обърнете внимание, че този път Меган е заложила на най-минималистичния формат откъм аксесоари и бижута, като за нежен акцент на визията си се е спряла на гривна Cartier и кокетни обеци. За грим пък херцогинята е предпочела деликатно изравнен тен, розов руж и мек бронзант за лице.