Автор
Ева Григорова

Джей Ло проговори за пръв път за развода: Страшно и непознато ми е

Дженифър Лопес най-накрая проговори за развода си с Бен Афлек. Тя призна, че за нея този период е страшен, самотен и крайно непознат. Но също така е категорична, че е свободна и не търси любов. Певицата признава, че не ѝ е нужно да търси щастието си в някой друг.

Дженифър Лопес
Дженифър Лопес

Припомняме ви, че певицата и актьорът се разделиха и започнаха процедурата по развода си преди няколко месеца само след 2 години брак. А преди няколко седмици Афлек се изнесе от тузарското им имение за милиони и заживя в ергенско жилище, което е в близост до дома на бившата му съпруга Дженифър Гарнър. След няколко провалени брака, Джей Ло се е заела със задачата да се вгледа в себе си, в убежденията си, които я подтикват да прави един или друг избор и да разбере повече за вътрешния си свят.

“Бих казал, че никога не трябва да спирате да се вглеждате в себе си, защото е толкова лесно да обвинявате всички останали”, споделя Дженифър като урок от отминалата любов с Афлек. Тя признава, че макар и двамата да са изглеждали единни на публични места, всъщност в съюза им са се появили доста пукнатини, които я изненадали. Защото била убедена, че вече е научила уроците си в любовта, но истината е, че човек винаги трябва да бъде готов да се вглежда дълбоко в себе си и чувствата си.

Бен Афлек и Дженифър Лопес
Бен Афлек и Дженифър Лопес

След четвъртия си развод певицата заяви, че е осъзнала, че човек трябва да е "здрав" и "завършен", преди да започне нещо ново: “Трябва да си завършен, ако искаш нещо по-завършено. Трябва да си добър сам по себе си. Мислех, че съм научила това, но не е така. Това лято все трябваше да си казвам: "Трябва да изляза и да бъда сама. Искам да докажа на себе си, че мога да се справя".

“Чувства се самотна. Непознати ми е, страшно ми е. Бях тъжна и отчаяна. Но когато просто спреш и се примириш, признаеш тези чувства, разбираш че те няма да те убият и че можеш да бъдеш щастлив и сам”, продължава Джей Ло. Певицата е стигнала до заключението, че винаги досега е търсила щастието си в друг, но всъщност е трябвало да започне пътя към себе си и към радостта, която сама може да си даде.