Автор
Теодор Муховски

В битка със собственото си тяло: Били Айлиш призна, че страда от синдрома на хронична болка

Били Айлиш разкри, че страда от синдром на хронична болка още от 9-годишна. В новата корица за Vogue 22-годишната изпълнителка на Lunchbox откровено разказа, че по време на турнета е имала "неприятни мрачни моменти" заради болката.

„Имала съм наистина мрачни моменти по време на участие. Дълго време живеех така, сякаш това е временно“, казва тя в интервю, публикувано наскоро.

Айлиш обясни, че болката произтича от физическите травми, които е претърпяла по време на концертите си, поради нейната хипермобилност, което е състояние, при което ставите на човек могат да се движат извън нормалния си обхват на движение.

Носителката на "Грами" си спомня, че е била "бясна" на хората, които не са знаели за болката ѝ, когато е била дете.

„Когато растях, винаги чувах хората да казват: "Само почакай да пораснеш! Ще имаш толкова много болки! И си спомням, че бях много ядосана", казва тя пред Vogue. Изпълнителката призна, че от години се чувства така, сякаш е във война с тялото си.

Айлиш често е била отворена книга за личния си живот, включително като се е изказвала пред феновете си, че трябва да има "докторска степен по мастурбация".

През май 2022 г. музикантката разкри, че става уязвима и че се чувства "невероятно обидена", когато хората се смеят на тиковете ѝ, свързани със синдрома на Турет, по време на социални контакти.

Според Националната здравна служба синдромът на Турет е неврологично разстройство, което кара хората да изразяват неконтролируеми движения и звуци, известни като тикове.

"Най-честият начин, по който хората реагират, е да се смеят, защото си мислят, че се опитвам нарочно да бъда забавна", казва Айлиш за състоянието си по време на интервю с Дейвид Летърман за поредицата на Netflix - My Next Guest Needs No Introduction. "И винаги оставам невероятно обидена от това", добави тя.

Без шампанско: Ивана се разплака на сцената (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Без шампанско: Ивана се разплака на сцената (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова