Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - денят ще бъде изпълнен с ярки събития, Везни - починете си

Денят е благоприятен, носи позитивни вибрации. Препоръчва се да бъдете щедри към хората – правете комплименти, давайте подаръци.

Овен – Денят ще бъде изпълнен с ярки събития. Прави впечатление, че ще можете да хванете и опитомите късмета. За да направите това, е важно да бъдете наблюдателни. Гледайте внимателно в краката си  на улицата - можете да намерите някакъв предмет или пари, изгубени от някого.

Телец – По-добре е да посветите деня на семейни грижи, решаване на домакински проблеми, релаксация, укрепване на вътрешносемейни/родствени отношения и занимания с деца. Идеалният вариант е да организирате семейна вечеря, като съберете всички членове на домакинството на масата.

Близнаци – През деня наблюдавайте числата, които случайно виждате или чувате някъде. В крайна сметка числото, която забележите, е тясно свързано със силите на нумерологията. Следователно числото, което често ще срещате, ще се счита за късметлийско за вас или да ви носи послание.

Рак – Днешният ден може да донесе леко отклонение от първоначалния ви план. Това отклонение не е пречка, а по-скоро покана да се видят нещата от различен ъгъл. Бъдете отворени за това, което тази промяна може да донесе.

Лъв – Днес е ден, в който можете да си позволите да се отпуснете, без да се налага да контролирате всичко около вас. Когато се отдръпнете и оставите нещата да се случват, ще откриете колко по-лесен и забавен може да бъде животът. Отпуснете се и вярвайте, че не всичко се нуждае от вашето постоянно внимание.

Дева – Като мислите напред и бъдете внимателни в решенията си, можете да сте сигурни, че се движите в правилната посока. Бъдете честни със себе си за това какво е необходимо и следвайте плана с решителност.

Везни – Днес е важно да си починете, особено ако сте имали натоварен период на работа през последните няколко дни. Ще чуете добри новини, които ще ви повлияят положително. Съдбата ви дава картбланш, не пропускайте шанса си!

Скорпион – Денят може да предложи вълнуващи възможности, но бъдете наясно с рисковете, които носят. Внимавайте да не се хвърлите в нещо, без първо да сте го проучили задълбочено. Отделете време, за да помислите дали си струва да поемете риска, преди да скочите в дълбокото.

Октомври тароскоп за зодия Водолей
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомври тароскоп за зодия Водолей

Автор Мира Маринова

Стрелец – Днес животът ви може да се почувства като приключение, в което сюжетът внезапно приема неочакван обрат. Този завой може да ви отведе в неизследвани територии, където всичко изглежда ново и вълнуващо. Позволете си да следвате този обрат, като герой, който открива нови места и страни.

Козирог – На този ден Вселената ще ви даде безпрецедентен запас от мощна жизнена енергия, сила и издръжливост. Можете да използвате пълноценно своя чар и обаяние. Ако сте обвързани – укрепете връзката си, ако не сте – има вероятност да създадете ново запознанство.

Водолей – Днес може да срещнете ситуации, които ви напомнят за минали грешки. Отделете малко време, за да помислите какво се е объркало. Вашата сила се крие в способността да се адаптирате и да избягвате попадането в същите капани.

Риби – Свържете с това, което придава на живота ви по-дълбок смисъл. Може би е чрез медитация, молитва или спокоен момент сред природата. Позволете си да бъдете отворени за посланията, които Вселената ви изпраща. Слушайте интуицията си и я оставете да ви води.