Автор
Евелин Попадийна

Теорията за октомври: Откажете се от тези неща, за да бъдете истински щастливи

Октомври е подходящ за постигане на целите във всяка една сфера на живота. За да не ви напуска късметът обаче, трябва и вие да направите нещо. Опитайте да се откажете от тези 5 неща, за да можете да се преборите по-лесно с неприятностите, които съдбата може да ви поднесе.

Минало
Внимавайте с мислите за миналото и носталгията. Ако отделите прекалено много време на тези мисли, рискувате животът ви да стане много по-труден. Запомнете, че миналото ви дърпа назад и затваря вратите към светлото бъдеще.

Решаване на чужди проблеми
Опитайте се да не помагате на други хора, особено ако нямате време за себе си. Стойте далеч от манипулатори и токсични хора, които ви вменяват вина и съжаление. Пестете енергията си, защото може да се наложи да положите усилия върху себе си, за да преодолеете препятствията към целите си.

Надценяване
През октомври се старайте да не се надценявате. Хората, които смятат себе си за идеални, доста често не са подготвени за внезапна поява на неприятности. Останете самокритични и внимателни.

Несдържаност
Можете да си навлечете проблеми, ако реагирате прекалено емоционално, държите се агресивно и манипулирате емоциите на хората около вас. И не става дума само за разрушаване на любовна връзка, приятелство или загуба на уважение и авторитет. Последиците могат да бъдат много по-опасни и непредсказуеми.

Проблеми
Ако нещо не ви се получава, то го оставете за момент и свършете нещо друго. Внимавайте с фокусирането само върху едно нещо, може да бъде доста опасно. Например, ако на работното място не всичко върви добре, започнете да прекарвате повече време със семейството и приятелите си, за да се откъснете от работната среда и проблеми и да изчистите ума си.

Октомври тароскоп за зодия Водолей
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомври тароскоп за зодия Водолей

Автор Мира Маринова