Автор
Ева Григорова

Гала разкри как се чувства дъщеря ѝ дни преди първото ѝ раждане

Последните дни и седмици са доста трудни за Мари - дъщерята на Гала, която всеки момент трябва да роди първата си рожба. Гала се гордее с нея, като я нарича "герой". Семейството на популярната водеща с нетърпение очаква появата на новия член на фамилията. Мари вече е в деветия месец от бременността си.

Гала
Гала
Instagram

Напоследък, майка и дъщеря пазаруват като луди всякакви неща за бебето, за което вече се знае, че ще е момиче. И тъй като Мари предимно трябва да лежи - по лекарска препоръка, в нейния случай вероятно става дума за пазаруване онлайн.

В последно време, освен да внимава във всичко, което прави заради бременността си, щерката на Гала е предприела и сериозен ремонт в къщата си в покрайнините на София, като дори е сменила цвета на плочките в басейна си, които вече са облепени с ново фолио.

Стаята на попълнението във фамилията пък ремонтира лично таткото – рекламистът Константин, който е син на Деляна Маркова – Джуджи. Двамата влюбени са заедно повече от десетилетие, но така и не стигнаха до сватба. Константин е ученическата любов на Мари.

Гала и Стефан
Гала и Стефан
Instagram

Макар и без брак, двамата живеят заедно от доста време - първо в центъра на София, а от две години насам в прекрасна къща с камина и двор, в която, подобно на именитата си майка, Мари отглежда зеленчуци, плодове и подправки.

Дъщерята на тв водещата от години страда от автоимунно заболяване, което не ѝ позволи да се ваксинира срещу коронавирус. Тя изкара на два пъти опасната зараза. А в момента спазва стриктно лекарските препоръки.

Гала също готви на дъщеря си любимите ѝ манджи като качамак и пиле с грах. Водещата иска да е близо до детето си в този важен за него момент.

Мари на Гала се подготвя за раждането
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мари на Гала се подготвя за раждането

Автор Ива Петрова